lørdag, mai 04, 2019

90 år!


I dag er det 90 år siden Audrey Hepburn ble født! Bloggens skytsengel, et ikon for så mange. 

Hurra for Audrey!


p.s. Denne bloggen fyller 14 i dag! Vi kan jo ta en titt på tiårsjubileet, da var det mye liv i kommentarfeltet - veldig moro å lese nå, fire år senere!

17 kommentarer:

Elisabeth sa...

Åh, gratulerer!! Yndlingsbloggen gjennom alle tider. Vil gå så langt som å si at denne bloggen har endret livet mitt, i alle fall måten jeg tenker på. Stresset forsvinner, skuldrene senkes og jeg smiler langt inni sjela når jeg er her inne. En egen atmosfære jeg ikke finner noe annet sted. Tusen takk!!

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer til Audrey og den fine bloggen din! Andre året som tenåring! :D

Trude sa...

Hipp hurra for beste bloggen! Mitt fristed i en altfor planlagt hverdag! Min belønning på slutten av arbeidsdagen etter at de fleste punktene på den slitsomme to do lista er krysset av. Gratulerer med dagen, Audrey og Glamourbibliotekaren! <3

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Er innom daglig, dessverre dårlig til å kommentere, men du skal vite at jeg setter pris på hvert eneste ord og bilde du publiserer. Fant meg selv blant de anonyme i tiårsjubileumsinnlegget, og sier det samme i dag. Dette er et fantastisk sted på internett! Jeg har plukket opp så mange gode tips herfra, du har så god smak og jeg har blitt så glad i forfattere og komponister og bøker og blomster og teer jeg har lest om her. Sender deg stadig en tanke når jeg drikker Orientens Paradis :-) Takk for fine år, måtte det bli mange flere! Klem fra A.

Anonym sa...

Gratulerer til Audery og bloggen din. Leste i går at hun er britisk Audery, kult. Jeg som alltid har tatt henne for å være amerikaner. Vh Astrid

Anonym sa...

Hei på deg i Gøteborg!
Der er vel Hanamien på sitt beste nå?
Håper på et inspirasjonsinnlegg fra turen, her er vi nemlig i full gang med å planlegge bryllupsreisen som går dit om litt. Har også bladd gjennom de innleggene du har hatt med svenske roadtrips for å se om vi fant noe til dagene etter storbyoppholdet uten hell til nå. Hadde vært fint med et par dager på landet, et lite pensjonat ved sjøen eller et vann hvor det også er fint å gå korte turer. Kanskje noen av leserne har noen tips?

Takk for at du tok opp tråden med oss hengivne lesere igjen!

Hilsen Kristin

Tannlegetrollet sa...

Gratulerer til min yndlingsblogg og Audrey. Takk for mange nyttige og gode tanker.
Hilsen Anne-Lill

Sol sa...

Gratulerer med dagen! Og takk for en alle tiders blogg :-) Gøy å lese kommentarfeltet fra tiårsdagen, jeg savner igrunnen den aktiviteten der. Vi var den gjengen! Nå skal det sies at jeg ikke er så flink til å kommentere selv, så jeg må nok ta litt av skylden.. skal skjerpe meg :-) Takk for alle fine år med blogging, takk for at du har vært en så stor del av livet mitt, håper du aldri blir lei! Ha en strålende søndag ❤️

Marianne sa...

Gratulerer så mye med dagen! Jeg er så glad i bloggen❣️ Alle bildene, stemningene, tipsene og hvilepulsen som slår inn når jeg leser innleggene dine. Takk for at du skaper pusterom. Bare blogg når du får det til og det passer. No pressure :) Fortsatt god søndag!

Ellen sa...

Hurra for Audrey - og hipp hipp hurra for glamourbibliotekaren og bloggen! Jeg er også veldig glad i bloggen din! Det er den eneste bloggen jeg følger, men den gir jo alt: masse inspirasjon, blomster, bøker, musikk, te, parfyme, gode tips, gode opplevelser = positive holdninger hele veien! Tusen, tusen takk for at du deler så mye bra med oss! Jeg håper du fortsetter å spre glede! Og som Marianne skriver: No pressure...
Fortsatt god søndagskveld til dere alle!

Maja sa...

Grattis, grattis, GRATTIS! Og hurra for at du ikke tok så lang pause i fjor, jeg er fremdeles svært takknemlig for det :-) Jeg er svoren fan, daglig leser, selv om jeg ikke får kommentert så mye lenger. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har latt meg inspirere av denne bloggen! Siste glamourbibliotekar-relatert happening i mitt liv: Jeg måtte bare kapitulere og kjøpe en tekopp fra Ostindia-serien til Rörstrand, selv om jeg nesten aldri drikker te! Ha ha! Men da har jeg i alle fall en pen kopp å servere te i til de gjestene som ikke vil ha min kruttsterke traktekaffe. Takk for den evige beste bloggen jeg vet om!

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Tusen takk for det! Hyggelig at du henger her :)

Stine Arkeologine: Ja, tenk det! :D

Trude: Så fint å høre! :)

A: Å, tusen takk, nå ble jeg glad!

Astrid: Takk! Ja, født og delvis oppvokst i Belgia, men britisk! :)

Kristin: Å, da må jeg dessverre beklage - det blir nok ikke et eget innlegg fra turen, den var veldig familiepreget og jeg skiller jo ganske konsekvent mellom blogg og privatliv. Men lykke til med planlegging! :)

Tannlegetrollet: Takk for det! :)

Sol: Ja, det var mye mer action i kommentarfeltet i gamle dager! Sånn er det vel bare. Jeg er fornøyd med at lesertallet holder seg stabilt jeg, selv om færre og færre hører fra seg :) Takk for hyggelig kommentar nå i alle fall! :)

Marianne: Så fint å høre! Og takk, no pressure, det er veldig greit å vite - frykter at det kan bli stress å få blogga i blant, da det er mye annet som prioriteres høyere. Men innimellom skal jeg nok få til noe! :)

Ellen: Tusen takk for fine ord! God søndagskveld til deg! :)

Maja: Haha, da har jeg virkelig oppnådd noe: Å få en kaffedrikker til å kjøpe en pen tekopp! :D Takk for hyggelig kommentar! :)

Emma sa...

����God Søndags kveld og gratulerer med fødselsdagen! Jeg har hatt litt nettpause i Faste og Påsketiden, det er sundt i blandt tror jeg, men nå er Våren her, og det var så hyggelig å oppdatere seg med vakre bilder.
Jeg har ikke kommentert lenge, det tok tid å tørre være med,men lest og fulgt bloggen i mange år, og er så glad for alt det vennlige og vakre den fokuserer på.
Ha en god kveld alle, med hilsen fra Emma����

Kristin sa...

Gratulerer med gårsdagen, Audrey, og ikke minst forfatteren av verdensvevens desidert hyggeligste hjørne! :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye, kjære yndlingsblogger! Er innom hver dag, det har vært en fast tradisjon for meg i snart ti år :-)

Bokormen sa...

En forsinket gratulasjon herfra også! En av de aller fineste bloggene jeg vet om. Jeg tenker at et krus deilig te er ypperlig å "skåle" i - te og lave skuldre er nettopp noe jeg forbinder dette lille nettstedet med. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Emma: Tusen takk! :) Nettpause er absolutt sunt. Jeg var ikke innom i det hele tatt her i påska, det var deilig :) Hyggelig at du våget deg utpå etter mange år som leser!

Kristin: Tusen takk for fine ord! :)

Anonym: Takk for det! Koselig! :)

Bokormen: Tusen takk, det er fint å høre! :)

Populære innlegg