mandag, mars 23, 2020

Støtt de små butikkene! Vi trenger dem.Det jeg egentlig hadde tenkt å skrive om i dag, som jeg nevnte på Instagram for ei stund siden, er at vi må huske at flere av de små fine butikkene vi elsker å handle i, har nettbutikker - og de er gjerne mer enn villige til å holde hjula i gang nå selv om den fysiske butikken evt har midlertidig stengt. Og jeg er vettskremt over at så mange kaféer og småbutikker kan bli nødt til å stenge for godt etter denne perioden. Dette i kombinasjon med at tollgrensa forsvinner, så man blir ruinert om man handler fra utenlandske nettbutikker. Vi er avhengige av at de norske butikkene overlever, vi må fortsette å handle hos de små her i landet! La oss ta en liten runde og tipse hverandre om fine steder å handle sine nødvendigheter på nett fra våre egne hjem:

*Te og godis til påske kjøper man hos Lille Valkyrien Kaffe- og tehus på Majorstua. De har fine tekopper også, kaffe, utstyr og diverse. 

*LP-plater kjøper man hos Big Dipper, og musikk trenger man jo nå! (Jeg har lagt inn en bestilling i dag!)

*Klassisk musikk kjøper man som tidligere nevnt hos lawostore.no

*Fine ting til hus og hjem kan man kjøpe hos Hei Fredag.

*Draumefangst på Nesodden har ikke nettbutikk i tradisjonell forstand, men sjekk hennes lagrede stories på Instagram - hun sender i posten og HAR SÅ MYE FINT. 

*Tronsmo er stedet for bøker - som vanlig!

*Heaven Scent har de deiligste dufter og produkter til ansikt og kropp. Det er bare å fråtse! 

Kom gjerne med tips til andre små fine butikker på nett som vi trenger både nå i denne utfordrende perioden men ikke minst etterpå! 
En typisk Draumefangst-fangst.2 kommentarer:

Amanda sa...

Takk for tips! Skal definitivt sjekke ut, draumefangst følger jeg på instagram. Veldig mye fint!
Legger til tips om Sagene bokhandel, Ekte vare (kolonial/dagligvarer, zero waste ol) og RetroLykke kaffebar (retro,vintage og kaffe/bakst).

Glamourbibliotekaren sa...

Så bra! Men Ekte Vare og Sagene bokhandel er vel ikke på nett - eller er de? Håper de er :)

Populære innlegg