mandag, april 06, 2020

Fine ting på noen påskeferiedager

Her er noen ting som setter gullkant på dagene!


Krokus under epletrærne. Vi gikk en lang runde i hagen og telte nøye alle sammen, kom til omkring førti, men var enige om at til neste år skal vi ha mange mange flere. 


Nabolaget og sol på fjorden. T by Takashimaya. Et kjært ferieminne fra en av vårturene til New York, det må ha vært påska 2007. Takashimaya, det smale og litt hemmelige japanske varehuset på Manhattan, er dessverre nedlagt. Men parfymeavdelingen deres var himmelsk. I toppetasjen, med glasstak, luftig og stille og behagelig stemning. Og nydelige dufter. Deres signaturduft er som beksvart russisk te. Klart jeg måtte ha den. 
Trappa er også pyntet til påske. Jentene har hvert sitt lille lam til å så karse i! 


Nam nam! Karse på ristet brød. 


Frokostene i påska! I går fikk vi overraskende frokost på døra. I dag stappa vi i oss resten av rundstykkene, syltetøyet og juicen. (Croissantene gikk ned på høykant i går)Middagene kan man også gjøre litt ut av. Nå får vi jo ingen gjester, ei skal vi gjeste andre, men vi kan virkelig dekke pent med linservietter og finporselen allikevel! Så kan man heller skype med familie og venner og late som om de er der på ordentlig.  


Und ein kleines Schneeglöckchen. 


Og hvitveis!


Et morelltre som er helt sprengklart til å blomstre om et par uker! Åh, som jeg gleder meg. Kvelder på benken under treet, med en kopp te og alle svarttrostene i nabolaget som holder konsert. Beste tiden!Sist, men slett ikke minst: Et par sprellende føtter i bamsepysj. DET er gullkant, det. 

3 kommentarer:

Marianne sa...

Så inspirerende og nydelige bilder! Riktig god påske 💛

Ellen sa...

Det er en fryd å se på bildene dine. Det kan gjentas stadig vekk! Og jammen er påskepynten og pastellfargede stearinlys på plass her også. Gjett hvem som inspirerer...?

Glamourbibliotekaren sa...

Marianne: Takk i lige måde! :)

Ellen: Hehe, bare hyggelig å være inspirerende :)

Populære innlegg