fredag, april 28, 2023

Glamorøs fredag

 


Bon jour! Sola skinner, det er fredag - litt kaldt foreløpig, men jeg håper det blir muligheter til å være ute i hagen senere i dag! Fra dagens morgentur har jeg en bukett hvitveis i en liten gammel fløtemugge ved min venstre side, ved min høyre side har jeg et pluggbrett fullt av nysådde frø (salaten spirer allerede!), og tekanna er full av siste rest av Mariage Frères French Breakfast - nå er boksen tom, men skal heldigvis snart fylles opp igjen <3

Dagens duft er Chanel Cristalle, stripegenser er på, det blir lunsj med god venninne om et par timer, og jeg gleder meg til langhelg! Har flere prosjekter i hagen som jeg lengter etter å ta fatt på. 

Ha en fin dag alle sammen, og riktig god helg til dere! Det er jammen meg siste fredag i april, og nå gleder jeg meg skikkelig til mai for da skjer det mye fint!


mvh Glamourbibliotekaren


7 kommentarer:

anne sa...

God glamorøs fredag!
Endelig skinner sola igjen, og det er bare å glemme den siste uka. Et lite tilbakeslag for våren, kan en si. Etter en veldig travel uke på jobb skal det bli ekstra godt med langhelg om noen timer. Hjemmekontorglamouren består av jeans, stripete genser og oppsatt hår. Har visst glemt øredobber i dag, men får ta det igjen i kveld. Parfymen er min trofaste Bvlgari Eau Thé Vert som vel har rundet 20 år i min tjeneste, tror jeg.
Lite variasjon på fredagskveldene hos oss - det blir tur med hundene, deretter hvit pizza og et glass vin. Avslutter i armkroken til ektemannen foran The Diplomat (ektemannen pleier å sovne). Resten av helga er et blankt lerret. Nydelig!

God helg alle!

Clara sa...

Fredag igjen! I koppen har jeg teen Himlagott fra Kobbs, innkjøpt i Sverige på slalåmtur for et par uker siden. Tror den har vært nevnt flere ganger på bloggen her, og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mer enn en pakke! Veldig god med mye smak av fersken. Helgen skulle i dag egentlig innledes svært så glamorøst, med en tur i teateret, men fikk akkurat beskjed om at det var avlyst pga sykdom, så det var litt nedtur! Får finne en hyggelig film å kose oss med i kveld i stedet. Denne helgen har jeg egentlig ikke planlagt noen store ting, men har tenkt å få lest litt videre i "Lessons in Chemistry" av Bonnie Garmus. Har akkurat begynt, og liker den foreløpig veldig godt.

Dagens antrekk er hvit bluse i silke og viskose og svart dressbukse. Burberry London parfyme, og øredobber fra Julie Sandlau med grønn krystall. Om noen timer skal jeg plukke opp foreldrene mine på flyplassen og kjøre dem videre til båten de må rekke for å komme seg hjem. De har vært en måned i sommerhuset sørpå og fikset ting, og jeg kjenner at jeg lengter fryktelig nedover dit jeg også, særlig når man får sånne varmerapporter som vi fikk i forrige uke. Heldigvis blir det noen uker der i sommer i år også, som vanlig.

God helg alle sammen!

Marianne sa...

Hurra for fredager! Og vår!

Dagens glamour er en ny kjole og ny vårkåpe, så jeg føler meg skikkelig fin. Kjolen er i fløyel fra Ko:Ko Norgen (tror jeg), og jeg liker at den er veldig behagelig og samtidig pen. En god kombinasjon. Etter jobb venter et glamorøst besøk hos frisøren, og så blir det Gøteborg resten av helgen. En av mine favorittbyer, altså.

Riktig god helg til alle!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Startet dagen med litt styrketrening, og etter jobb skal jeg i Operaen for å se Light of Passage. Har tatt på meg fint nytt skjørt fra Gøteborg, trøye fra sommerens sykkeltur i Tyskland, sko fra Berlin og smykker fra Georg Jensen og byBiehl fra København og mamma. Det er fint med sånne reiseminner, og jeg innser at det meste av mine kleskjøp foregår utenlands:)

Håper alle får en fin helg!

Ellen sa...

God fredagskveld!
Dagen har vært innholdsrik og god. Høydepunktet i dag var nok en tur ut nord på øya der jeg bor, med fuglesang, hvitveis og rådyr. Det er så deilig at det straks er mai, tenk på alt det gode vi har foran oss! Fredagskosen har Prince Vladimir fra Kusmi tea og en nystekt pai stått for. Gullringer i ørene og Coco Chanel får stå for glamouren i dag.
Takk for mange hyggelige innlegg, og et fantastisk bilde av A.H. i dag!
God helg til alle!

Ingerid sa...

God kveld, så fint å kunne gjøre dette! Det ble litt enkel glamour i dag pga. vond rygg - men det føles glamorøst å bli bedre. Antrekk: tweedskjørt, gule strømpebukser, blå genser. Nye øredobber med grønn stein og Burberrys Woman bak øret. Hyggelig å lese denne bloggen igjen! Fredagshilsen fra sofaen

Anonym sa...

God kveld og glamorøs fredag! Sola ga fredagen gullkant i dag, og det var glamorøst å kunne ta på seg lyse vårklær på jobb - om de aldri så mye måtte suppleres med ull:) Duft fra Yves Rocher og en deilig ettermiddags-iskaffe fra kaffebar, riktignok inntatt ved PCen under overtidsjobbing, bidro også til glamourfølelsen. Nå skal det bli godt med langhelg, og den består av yoga og familiebesøk - og forhåpentligvis masse frisk luft i fint vårvær. Riktig god helg og god 1. mai, alle sammen! Fra K.

Populære innlegg