fredag, mai 05, 2023

Glamorøs fredag

 


God morgen!
Sola skinner, og jeg sitter her og heier på morelltreet. Det hadde vært så hyggelig å samles under en hvit velduftende blomstersky og drikke te snart! Kanskje allerede i helgen?

Antrekket er foreløpig yoga-preget, men jeg tror det blir kjole i dag. Arveperler i ørene, Chanel no. 19  på håndleddene og Schubert-romanser med Barbara Bonney på platespilleren. I'm all set! Fredagsplanene er fine, det blir mannens superproffe italienske pizza som alltid, og ungene gleder seg til helg. Jeg også! Vi har noen få planer, veldig hyggelige, og jeg har reiserelaterte ting å ordne og planlegge. Teller ned dagene til en etterlengtet ferietur!

Ha en deilig helg alle sammen.


mvh Glamourbibliotekaren 

8 kommentarer:

Clara sa...

Her er det relativt kjølig ute, våren lar vente på seg i nord. Sånn er det vel egentlig hvert år, men vi er likevel stort sett litt skuffa i begynnelsen av mai. En slags naiv optimisme, kanskje! :D Dagens særdeles mest glamorøse innslag blir frisørtime. Helgeplanene dreier seg mye om ungene, siden den ene skal på overnattingstur med klassen, og den andre skal ha en venn på overnatting hjemme. Selv skal jeg som vanlig trene, lese og jobbe litt i hagen. Taco i kveld og hjemmelaget pizza i morgen, som vanlig det også. Forutsigbart, men langt fra kjedelig. Jeg er glad i rutiner og tradisjoner :)

God helg!

Anonym sa...

Dagen startet svært glamorøst med frisørtime før jeg dro på jobb. Har mange oppgaver på lista, men tviler på at jeg rekker alt før jeg tar helg. Siden jeg var syk hele forrige uke og har vært på jobb-reise denne uka, så henger jeg etter med mye. Men satser i grunnen på at det går seg til i neste uke.

Skal på hytta etter jobb, med mann, noen av barna og hunden. Der skal jeg sitte med beina høyt, spise god mat og gjøre litt hagearbeid om været tillater det. Og noen turer ut i frisk luft blir det også.

Denne helga står altså i oppladingens tegn - og ingen steder er bedre å gjøre det på enn på landet med utsikt over havet.

God mai-helg, alle sammen!

S

Oda sa...

God glamorøs fredag!
Eg sit her i yndlingslinskjorta mi i gul og kjem rett inn frå å ha byssa dotter mi i sømn på verdandaen. Så herleg å kunne stå på verandaen å bli varma av sola, høyre fuglane kvitre og ha utsikt mot skogen! Når det er sagt er helga sine planar urbane, og eg skal ein tur innom gamle trakter på Tøyen for brunsj og for å inspisere om det har kome blomer på treda der nede. Ellers er det familieselskap og kveldsturar i skogen (svarttrosten no!) på agendaen for dei nærmaste dagane.

God helg til alle!

anne sa...

God fredag!
Har dessverre en ganske uglamorøs dag, og ettersom helga skal brukes til å skrive eksamensoppgave så peker pila liksom ikke i riktig retning. Men det piffer opp å lese glade fredagsmeldinger her inne. Jeg skal straks stramme meg opp, skifte ut hjemmekontorkosebuksa, legge på farge på leppene og gjøre det beste ut av det. Sola skinner jo!

God helg til alle!

Anonym sa...

Selv om snøen fortsatt ligger som et hvitt teppe utenfor, er det heldigvis sol og plussgrader (!) Venter fortsatt på våren i Trøndelag.. Og så er det fredag og helg, klesvasken er tatt, og jeg ser fram til ei rolig helg. Kanskje en tur ut i morgen, hjemmelaget pizza på kvelden, bursdag på søndag. God helg, alle!

Anonym sa...

God glamorøs fredag! Arbeidsdagen var hektisk, og varme og praktiske klær ble prioritert over ytre glamour! Men, nå har jeg dusjet og tatt på en deilig kashmirjakke, i det minste. Sol setter også en gullkant på fredagskvelden, bokstavelig talt! I morgen blir det lunsj på kafé og en tur til sjøen, og søndagen skal tilbringes i konfirmasjon. God helg, alle sammen, og god ferieplanlegging, Glamourbibliotekaren! Fra K.

Kammerpiken sa...

I dag har bestått av et eneste langt møte, men det var så bra! Og vi fikk gjort så mye!!! I morgen skal koret synge i humanistisk konfirmasjon (3 seremonier). Det blir hyggelig. Og siden jeg har vært i "bynære" strøk i dag, så har jeg kjøpt ny linskjorte. Det er så deilig å bruke klær av naturmaterialer. Ønsker en riktig god helg til dere alle.

Anonym sa...

Den beste dagen i uka er her! I dag var ikke formen den beste, men en kveld med sofa og en bra serie er ikke å forakte. Kaffe og sjokolade til ble det visst også. :)

(En fordel med å være sent ute med å oppdage det meste er at serier gjerne er godt i gang, slik at en kan se flere sesonger på rappen!)

En fin helg ønskes alle her inne! :)

Populære innlegg