fredag, juni 10, 2005

Dagens glamour-tips: Trening!

Ingenting får rosene frem på ditt kinn som en god gammeldags workout. Man får energi og overskudd til alt annet, bedre holdning, blir generelt gladere og mer fornøyd med tilværelsen - finnes det egentlig noen grunn til ikke å trene? Gå en rask tur hver dag, så er du langt på vei.

Glamourbibliotekaren.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Her synes jeg du bør gradere glamour-graden av diverse treningsformer. F.eks: synes du virkelig det er glamorøst når man elter seg i gjørmen på fotballbanen? I golf og tennis f.eks så kan man jo i tillegg til å trene, også beholde sminken vedlike. Og for ikke å snakke om snooker - DET er glamorøst det!

Glamourbibliotekaren sa...

Det er jo ikke treningen i seg selv jeg sikter til - men resultatet i form av økt livsglede og energi! Fotball kommer aldri til å bli særlig glamorøst, det er jeg helt enig i. Men det er sikkert en ypperlig treningsform for de som liker det. Få idretter er glamorøse å se på.. Ballett naturligvis, isdans kanskje.. men snooker? I don't think so.

Anonym sa...

Jeg sykler til jobb. Ti minutter oppoverbakke. Føler meg ikke veldig glamorøs når jeg ankommer jobben, nei...

Men det er klart: Lårene er jo ikke fullt så deig-aktige som de hadde vært uten denne daglige pinen, så det er jo positivt:)

Glamourbibliotekaren sa...

Hei fremmede - jeg er sikker på at du har en frisk teint i huden når du kommer på jobb! Naturlig glamour!

Anonym sa...

hallo! finnes det noe mer glamorøst enn å nippe til pims, strawberry and champagne på wimbledon centre court og se agassi og federer tørke av svetten i christy-handduker?!

Glamourbibliotekaren sa...

Jo, tennis rager nok ganske høyt om man skal gradere idretter etter glamour-nivå. Og tenk bare på trend-setteren Björn Borg med sitt lange hår og pannebånd, for ikke å snakke om Ivan Lendl med sine trøyer med mannesokke-mønster på!

(Men dette er jo et helt annet tema - dagens glamourtips handler som sagt om egentrening, eller bare det å holde seg i bevegelse.)

Populære innlegg