onsdag, juni 08, 2005

Hva jeg kjøpte i Paris:

Flere har spurt hva jeg kjøpte i Paris, så her kommer oversikten (husk at shopping slett ikke var formålet med turen) :

På Sephora kjøpte jeg to leppestifter: MAC Sephora Red, som kun selges her og ble "utgitt" da MAC-disken til Sephora på Champs-Élysées åpnet (dette hadde jeg ingen anelse om, jeg bare likte fargen utrolig godt), og Bobbi Brown Rose leppestift. Jeg kjøpte også en miniatyr-flaske av Balenciaga Cristobal parfyme, og en stor toalettveske (Luscious Lana) fra Benefit som matcher de to mindre som jeg allerede har (Glamorous Gabbi og Bermuda Betty).

Ellers: Fire cd'er: En med Francoise Hardy, fransk popsangerinne fra sekstitallet, og tre klassiske barokkplater (Telemann m.m..). Dessuten t-skjorte på GAP, og et par perleøredobber på Agatha. Og til slutt en rød veske med Barbapapa på.

På Tax-free'n hjemover kjøpte jeg en ny YSL Touche Éclat, en ny Lancôme Definicils-mascara, samt dagkrem+nattkrem+øyenkrem fra Shiseido The Skincare. Basic-greier som man allikevel skal kjøpe, kan jo være greit å hamstre når det en gang er billigere.2 kommentarer:

Anonym sa...

Du sniffet deg tilfeldigvis ikke fram til den ukjent duften som jeg setter min lit til at du skal finne for meg? FYI så emailet jeg Harrods, men de har dessverre latt sine ansatte promotere dufter på "måfå" og hadde ingen mulighet til å hjelpe per mail. Jeg hadde regnet med at dette var en topp prioritet under Paris-oppholdet.

Glamourbibliotekaren sa...

Dessverre Vibeke - den fant jeg ikke. Løsningen blir nok at du må dra til London igjen snarest mulig!

Populære innlegg