tirsdag, september 20, 2005

Glamourtips fra leser: Lipglosseffekten

Kjære Glamourbibliotekaren,

Det er kanskje unødvendig å ta opp dette, jeg regner med at mine glamorøse medlesere av denne eminente bloggen for lengst har oppdaget hva jeg nettopp innså. Men allikevel, kanskje det kan være greit med en påminnelse nå når høsten for fullt er over oss (i allefall i Trøndelag...).

Jeg har vært litt trøtt og uopplagt i hele dag, jeg har ikke følt meg særlig fresh. Da jeg dukka ned i veska mi for å lete etter min kjære Rosebud Salve, oppdaget jeg til min store skrekk at jeg hadde glemt den hjemme. Hjelp! Det var da jeg fant lipglossen. Jeg har ikke brukt den på lenge, men i dag var det på tide. Og du verden! Man skal slett ikke kimse av hvilken effekt litt lipgloss kan ha på en ellers litt trist og grå høstdag.

Ærbødigst hilsen
Hege


Glamourbibliotekaren svarer:
AMEN!
Lipgloss frisker opp dagen - ikke bare for deg selv, men også for alle andre som ser ditt vakre skinnende smil! Rosebud-salven er fin som leppepomade, men skal man virkelig glitre, må man gå kraftigere til verks. Jeg vil dermed anbefale et rimelig alternativ: Revlons Super Lustrous Lipglosser - de har virkelig bra kvalitet til å være et forholdsvis billig merke, og mange fine farger også. De er omtrent like bra som Chanels Glossimers - og nesten bare halvparten så dyre.
Takk for ditt tips Hege - hvis andre har lignende bidrag å komme med, send meg en mail! La oss inspirere hverandre!

mvh
Glamourbibliotekaren

Ingen kommentarer:

Populære innlegg