tirsdag, desember 20, 2005

Best of 2005 - Glamour!

En liten interaktiv sak igjen - og jeg håper alle vil delta! Året er snart slutt, så la oss oppsummere årets glamour-relaterte happeninger i hver vår liste. Det kan være hva som helst egentlig, en ting eller en hendelse, sålenge det fikk deg til å stråle og føle deg ekstra glamorøs..

Min liste - obs! Jeg oppdaterer den utover dagen, etterhvert som jeg kommer på mer..

*Mine svarte støvletter. Et impulskjøp på Steen&Strøms åpningsdag etter den årelange oppussingen. Jeg ble så lykkelig over å se den lekre tredjeetasjen med alle de fine klesbutikkene på rekke og rad, og vips så fant jeg støvlettene jeg har lett etter i hele mitt liv. Thank god for mastercard.
*Elsa Peretti-øredobbene fra Tiffany's som matcher den ringen dere vet... (ringen jeg fikk i New York i fjor den dagen dere vet...)
*Guerlain-leppestiften som er så vidunderlig lekker og rød
*Paris-turen i juni var en høydare
*New York-turen også, selvfølgelig, selv om det er begrenset hvor glam man føler seg i mange og tjue varmegrader og 250% luftfuktighet..
1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hade bestämt mig för att flytta i vår/sommar, så jag shoppade nästan inte alls på våren, och speciellt inte kläder.

Efter att jag hade flyttat från Uppsala till Stockholm, behövde jag inte längre rusa till tåget efter en föreställning på teatern eller operan. Istället blev jag ännu mer kultur-tokig, och skaffade även ett par abonnemang till de klassiska konserterna på Konserthuset. Och vet ni, att inte behöva rusa ut under applåderna, utan att kunna PROMENERA hem i godan ro - DET känns glamouröst!

Efter flytten vaknade även mitt intresse för att köpa kläder. I somras köpte jag en ljusgrå dräkt (kavaj och kjol) med rosa kritstrecksränder, och häromveckan en fantastisk rosa dräkt (kavaj och byxor), båda av mitt favoritmärke Tiger of Sweden. Jag älskar kavajer, och blir lätt tårögd av lycka när jag får på mig en som sitter perfekt.

En tredje god sak med att bo i Stockholm är att jag inte längre måste cykla till tåget. Därför kan jag ha min vackraste vinterkappa utan att riskera att den fastnar i ekrarna. Gissa vilket märke? ;) All in all, I've got three Tiger suits. Rawrrr!

Populære innlegg