mandag, desember 19, 2005

Glamorøse julegavetips:

Hvis du er en av oss som ennå ikke er ferdige med julegavene, men samtidig har vanskelig for å finne tid til den siste runden i byen (samt frykter den pga lange køer og sure mennesker og trengsel overalt), har jeg noen tips til hva du kan kjøpe - sånn at handleturen går mest mulig smertefritt for seg.

*Body Shop har alltid mye bra som egner seg som julegaver. Det kan være litt dyrt synes jeg, i allefall disse kurvene/gavepakningene, men man kan jo gi enkeltprodukter også. Dusjsåper, såpestykker, shampoer - eller til heldiggrisene som har badekar - gi for all del badeoljer!! Det kan man aldri få nok av.
*Musikk er alltid morsomt å få -
her er noen plater som jeg på det varmeste kan anbefale.
*
Accessorize har mye fint - øredobber, hårspenner, votter og skjerf - og mange mange vesker. Perfekt for siste liten-gaver. Finnes bl.a. i Bogstadveien, på Aker Brygge, Oslo City, Storosenteret, i Markveien osv.
*Gavekort på kino er en flott gave
*Åhléns har egen
Muji-avdeling nå, og bra er det. Der finnes mange praktiske oppbevaringssaker, penner, klær (!), duftlys, diverse småtterier som man alltids trenger. I tillegg har Åhléns ganske mye fint av egne serier også.
*og skal du kjøpe en litt dyrere gave, finnes det jo mange gavepakninger med parfymer, makeup og hudpleie i butikkene nå. Steen og Strøm har jo blitt så fint etter at de pusset opp. Hva med en lekker
Kiss Kiss-leppestift fra Guerlain? Utrolig glamorøst etui!

Ingen kommentarer:

Populære innlegg