tirsdag, januar 31, 2006

MAC kommer til Oslo

Snart slipper man å reise til utlandet for å kjøpe sine staples. Når Esthetique på Glasmagasinet gjenåpner etter ombyggingen, vil de ha makeup-merket MAC der. MAC er en av de mest populære merkene på verdensbasis, opprinnelig fra Canada, og med en liten politisk touch. De henvender seg like mye til drag-queens som til trøndere, og selgerne bak disken kan fort være menn selv om de ser ut som kvinner. (Han som solgte meg et par leppestifter på Henri Bendel's i New York sist, hadde små paljetter langs hvert øyenbryn, a la Bjørk). Inntektene fra deres Viva Glam-leppestifter går til Aids-saken, og blir frontet av Elton John, Missy Elliot m.fl.

Jeg kan tenke meg at hypen blir enorm, både i blader og overalt ellers - sånn som det gjerne blir når vi endelig har tilgang til ting som man vet at "alle" der ute bruker... men har du spørsmål om noen av produktene kan du like gjerne spørre Glamourbibliotekaren, som bruker mange av dem, har prøvd det meste, og som har tilbrakt mang en time av sitt liv foran en MAC-disk. Jeg kan anbefale en del av produktene, mens andre er oppskrytt. Uansett: Til tjeneste!

Update:
Den siste beskjeden jeg fikk lød "i løpet av sommeren". Så vi må nok være tålmodige...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var virkelig en VIDUNDERLIG nyhet! You just made my day, darling. Jeg har jo lært min MAC av deg og er i ferd med å gå tom for mine MAC-favoritter.

Anonym sa...

Jeg har ikke prøvd noe MAC-sminke. Men synes likevel det er kjempebra at de kommer til Norge! :) Hva er du storfornøyd med fra MAC? Jeg er nysgjerrig på Prep+Prime Skin.

Populære innlegg