søndag, januar 29, 2006

Velværesøndag!

Ahhhh. Hvilken herlig dag. Våknet passe tidlig, lang frokost, hørte på musikk og så litt på tv-serier jeg har spilt inn i løpet av uken. Gikk deretter ut i solen ned til Grünerløkka og spiste lunsj på Villa Paradiso med venninne, så hjem igjen og rett på trening. En time styrketrening, litt yoga etterpå, og så: Velværesøndag-dusjen!

Bodyscrub
Redken All Soft hårkur
Decleor ansiktspeeling
Dr Scheller ansiktsmaske
Div. oppstrammende lotions

Deilig rosa myk pysjamas, glam-tøflene og en kopp hvit te med pære - og nå til slutt: Manikyr med påfølgende blank neglelakk. I'm all set!






1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken skön söndag du och Audrey har haft, kära glambibliotekarien! Jag har varit på fötterna och jobbat hårt hela dagen: letat efter bra GWP:er i affärerna, lagat lasagne, bakat bröd och tvättat mina kläder. Nu har jag satt på diskmaskinen och kan sitta ned och vara nöjd.

Det låter som att jag är din Evil Twin, glambibliotekarien, som jobbar när du vilar! Men vi är lika på det sättet att jag också skall göra en ordentlig ansiktsrengöring ikväll. Scrub och rengöringsmask från Clarins, kanske The Great Mystery-masken från Philosophy för att den är så skön, och så en AquaSource-kräm från Biotherm som jag fått i en GWP. Härligt!

Populære innlegg