fredag, februar 17, 2006

Glamorøs fredag igjen!

Velkommen, alle sammen! Helgen er her! Det snør tett og det tar lang tid å komme seg til jobb enten man går, kjører eller benytter kollektivtrafikk - men det skal ikke legge noen demper på glamouren på en dag som denne: fredag!

Glamourbibliotekaren stiller i dag i en blekrosa (gammelrosa?) genser med en slags Carrie-blomsterbrosje (i samme stoff som genseren), perleøredobber fra Paris, og parfymen
Rochas Femme, skapt av Edmond Roudnitska i 1944 . (Forøvrig en personlig favoritt av Audrey.)

Noen andre som har noe glamorøst å rapportere?

Update: En glamour-greie til: Å tilbringe fredag formiddag med å drikke en god kopp vanilje-te og høre på Mozart mens man kikker ut på snøværet - det er herlig! Anbefales! Lytt f.eks. til NRK Alltid Klassisk på nettradio om du ikke kan spille musikk høyt der du jobber.rosa i dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Efter några hintar till min chef, skall min avdelning äta middag för att fira releasen som vi gjorde klart förra veckan. Vi skall till ett ställe som serverar en schlager-kavalkad till maten. Härligt! Och om inte min nyväckta förkylning hindrar mig, kommer jag att hålla mig fast på karaoke-scenen med näbbar och klor, och sjunga alla låtar av Whitney Houston, Lena Ph och ABBA.

Anonym sa...

Jeg våkna et kvarter før jeg skulle være på jobb i dag, og rakk bare det som var ytterst nødvendig for å i det hele tatt kunne vise seg offentlig...

I ettermiddag, derimot, har jeg for første gang på maaange år tenkt å gå i bassenget! Vi har et stort og fint badeanlegg på Steinkjer, og det er jo kanskje synd å ikke benytte seg av det. Planen er noen gode lengder brystsvømming, så varmebasseng før badstu og en god dusj.
Hvem vet, kanskje dette kan bli en fast start på helgene i vinter? :)

Glamourbibliotekaren sa...

mmmmm... herlig start på helgen, absolutt! Og definitivt et bra bidrag til glamorøs fredag. Tenk på alle de deilige dusjsåpene og kremene du kan bruke etter dusjen!

Populære innlegg