fredag, februar 17, 2006

Glamourbibliotekaren trenger tips:

I ettermiddag skal glamourbibliotekaren og hennes significant other rusle rundt i byen og prøve å få idéer til hva man kan ønske seg i bryllupsgaver - og her trenger vi altså gode råd. Vi synes vi har det vi trenger (bortsett fra penger og større plass osv) - i allefall det nødvendigste av kjøkkenutstyr - og vi har ikke skapplass til mer. Hva kan man ønske seg?? Kom med tips alle sammen! Jeg VET at mange av dere er godt gift!

(for nye lesere: klikk på "comments" under teksten, og svar der. Klikk deretter på "other", og skriv fornavnet ditt inn og trykk "publish your comment")

Ånei.. ikke enda en brødrister...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Åse!

Ønsk dere samlivskurs!

Optimistisk hilsen
fra vinternattsfarer (Nora)

Anonym sa...

Hehehe! Jamen samlivskurs er ikke så dumt. Jeg skal også gifte meg, og leiligheten vår er full av stasj ettersom vi begge var nokså voksne da vi flyttet sammen. Jeg har tenkt at vi kan ønske oss gavekort på "ikke-materielle ting" vi kan gjøre sammen: Kino, teater, SPA, fine restauranter, sovekupe på NSB som ikke er knyttet til dato (finnes det??), gavekort til reiser, drømmetydingskurs (men tenk over om både brud og brudgom vil sette pris på gaven) etc...

Og så tror jeg vi skal ønske oss et skikkelig telt! Det er vel ikke spesielt ikke-materielt eller noe særlig glamorøst, men det er dyrt i innkjøp på egen hånd - og det vil gi oss muligheten til fine ferier etter at vi har blakket oss på bryllupsfeiring! ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Telt er ypperlig. Vi har et fint et som vi brukte på campingtur i sommer. Det er nettopp slike ting jeg tenker på - det MÅ da være et eller annet praktisk og kult vi trenger som vi ikke har....?!

Anonym sa...

Noe som ikke vil bli "gammelt" og synke i verdi, er piano e.l. Men det har dere kanskje?

Jeg spurte min kjære om tips og han svarte momentant: Fallskjermhopp! (Jeg trodde ikke mine egne ører...)

Ellers da...? Rasekatt?

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, piano har vi. Og to gitarer og en el-bass og en fløyte og fire saksofoner... Fallskjermhopp, lykke til! :-)

Anonym sa...

Hva med kunst, da? Eller penger til en tur?

Glamourbibliotekaren sa...

Kunst er litt skummelt - for det første har vi ikke veggplass til mer, for det andre synes nok folk flest at vi har litt sær smak... Jeg tror vi er vanskelige å gi kunst til! hehe. Vi vet hva vi liker og vi vet veldig godt hva vi IKKE liker.

Penger er definitivt et stort ønske.

Anonym sa...

Må dere ønske dere noe da? La folk gi penger til en god sak og hilse fra dere kanskje?

Ellers har jeg hatt suksess med å gi bort hengekøye, en skikkelig en i dobbel størrelse.

Glamourbibliotekaren sa...

Hengekøye er en bra idé!!

Anonym sa...

som du vet skal jeg også endre sivistand denne sommeren. Vi har en ikke så stor leilighet, masse Ikea-saker og i tillegg har jeg arvet to bestemødre... med andre ord. det er ikke plass til mer. Dessuten er jeg skeptisk til for mange saker som bare skal brukes til spesielle anledninger og har mareritt om at vi skal få et komplett juleservise...
vi kommer til å ønske oss midler til en alle tiders bryllupsreise- nemlig en måned i Afrika, fortrinnsvis Kenya og Tanzania.
Ellers syns jeg ikke-materielle gaver som SPA og lignende er veldig bra!

Glamourbibliotekaren sa...

Hehe, komplett juleservise i 196 deler med nisser på...

Populære innlegg