onsdag, mai 31, 2006

Dagens kjoleDagens kjole er i sommerens mest populære farge, gul, og kommer fra Oscar de la Renta. Smykket rundt halsen er dog valgfritt... tror jeg ville ha droppet det, men ellers skulle jeg GJERNE trippet rundt i denne kjolen i sommer.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde man bare hatt råd til noe sånt! Jeg leter etter den perfekte gule kjolen, men finner liksom ikke det jeg vil ha i min prisklasse...

Glamourbibliotekaren sa...

Er du gal, jeg har aldri råd til noe av det jeg legger inn i bloggen :)

Skal rope ut om jeg finner fine gule kjoler i vår prisklasse!

Anonym sa...

Men alvorlig talt: Gult - er det egentlig lekkert? Det er yndlingsfargen til treåringen min, så hun hadde elsket denne kjolen. Selv ville jeg nok hatt den i en annen farge, gitt... Litt vintergusten hudfarge (eller helårsgusten, innser man i august), og så litt lys gult... Det syns jeg ikke virker så innmari snacksy.

Glamourbibliotekaren sa...

Jo, jeg er absolutt fan av gult, om det er moderne eller ei. En av mine favorittkjoler fra i fjor var skinnende gul med hvite blomster på, veldig Evi Bøgenæs. Men det er selvfølgelig finere om man har fått litt brunfarge.

Anonym sa...

Det är sant, jag har sett bilder på Glamourbibliotekariens vackra gula klänning. Det var DU som startade trenden! Grattis!

Populære innlegg