onsdag, mai 31, 2006

Glamourtips til våre streikende kamerater

Streikevakter med stil, England 1926


I disse streiketider kan noen og enhver bli kalt ut til å stå vakt, og det første møtet med streikevakt-antrekket kan jo virkelig sette en støkk i oss alle. En selvlysende gul vest. Men fortvil ikke, kjære streikende lesere - glamourhjelpen er her med råd og tips til hvordan man skal komme igjennom en streik med glamouren i behold! Og det aller beste er jo timingen faktisk: Gult er årets hotteste farge, med andre ord er årets streikevakter trendy. (Hvem skulle ha trodd det?)

*Ha leppestift og et lite speil i lomma/veska, og bruk dem!
*En bodyspray eller deodorant kan være forfriskende utpå dagen når man kjenner behov for å freshe seg opp litt.
*Husk våtservietter! Hendene bør alltid være rene.
*Behovet for accessoirer er stort når man går i "uniform", så ifør deg smykker som kan glitre i sola.
*Unngå å kle deg i oransje klær - i kombinasjon med den gule vesten vil du se ut som en veiarbeider.
*Hvis vesten din er lang, eller hvis du ikke er så veldig høy, kan du teste om vesten kan brukes som kjole. Et belte i livet - voila! En snerten liten sak.
*Og hvis du våger, kan du prøve å bytte ut vesten med denne lekre duchesse-kjolen fra Calvin Klein uten at noen merker det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde gått for sorte stramme bukser og ditto høyhalset genser og lekkert oppsatt hår, tror jeg. Tviler på at den gule vesten hadde skjemt meg helt ut da. Noen av "oss" som risikerer streik nå? Annet enn NRK-bibliotekarene?

Glamourbibliotekaren sa...

Høres fornuftig ut. I helsort og stramt ville vesten nærmest fungert som en dramatisk accessoir-fargeklatt som er catwalken verdig! :-)

Vet ikke hvem som er i streik for tiden, over halve NRK i allefall.

Populære innlegg