onsdag, mai 10, 2006

Glamourbibliotekaren ber om tips igjen

Denne gangen gjelder det undertøy. Det skal være under en kjole, og må holde inn både her og der. En hel sak eller todelt - I have no idea. Noen som har erfaring med dette, og som kanskje i tillegg kan tipse meg om bra butikker?

Thanks!

8 kommentarer:

Anonym sa...

hei! etter å ha prøvd litt av hvert selv kan jeg ikke få påpekt nok hvor ubehagelig spiler kan være om de bestemmer seg for å hvile på det myke partiet utenpå hoftene (kall det hva du vil, jeg kan ingen fine ord for det). Min mor er ingen glamourgudinne, men hun kjøpte en "hold in" body og var veldig fornøyd ettersom den ikke strammet, ikke stakk, men forskjønnet profilen. Den var ikke veldig sassy, men man kan kanskje bytte underklær når man kommer hjem om man ønsker det?

Glamourbibliotekaren sa...

holdin-body høres bra ut - jeg er tilhenger av den slanke silhuett, sassy eller ei spiller ingen rolle; og spiler på hoftene (!) høres direkte ukomfortabelt ut.

Anonym sa...

Kan de ikke noe om dette i disse brudekjolebutikkene da?

Glamourbibliotekaren sa...

Jo, det kan de helt sikkert, men jeg er livredd de butikkene... Sier man "brud" koster det automatisk hundretusen kroner mer, så jeg prøver å holde meg på et nøytralt/anonymt nivå så lenge det går :-)

Anonym sa...

La lina i Ullevålsveien 10 er en flott liten undertøysbutikk, med en betjening som virkelig kan sine undertøy.
http://www.lalina.no/

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for tipset! Skal absolutt sjekke den ut.

Anonym sa...

Ang. det sara sa: det myke rundt hoftepartiet, går i min omgangskrets bare under navnet "gråsonen"
.... og holdin-body er perfekt, - men kan bli litt svett i det været vi har for tiden. men det varer jo ikke lenge....været altså.

Grorudpalmen sa...

Har du fått tak i undertøy ennå?

Må bare legge inn en tommelfinger opp for La Lina jeg også. De har et bra utvalg og personalet har røntgenblikk, og kjenner på mystisk vis BH-størrelsen din bedre enn hva du selv gjør. Har vært der i forbindelse med graviditeter for å kjøpe amme-bh'er og er alltid lykkelig og komfortabel i det jeg har funnet der. Prisnivået er også variert, men det er vanskelig å komme unna stive priser for undertøy, dersom man ikke er av gjennomsnittlig størrelse.

Populære innlegg