torsdag, juli 20, 2006

Glamourbibliotekaren tester - høye hæler på jobb

Jfr glamourspørsmål tidligere denne uka: I dag har jeg høye hæler på jobben. Jeg puttet de i min nye fine veske og gikk til jobben i eccosandaler. Et kjapt lite ombytte inne i garderoben, og derfra trippet jeg til kontoret i mine nye sko. Nå har det gått seks timer, og jeg er strålende fornøyd. På vei hjem igjen tar jeg eccosandalene.

Thumbs up fra Glamourbibliotekaren!

update:
Jeg har gått i høye hæler til og fra Grünerløkka og til og fra Torshov to ganger på en og samme dag - og det gikk helt utmerket.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg skulle ønske jeg var litt flinkere til sånne løsninger! Når det kommer til jobb og skole (eller alt som krever litt gåing) så slenger jeg på meg joggeskoene og det er det...

Glamourbibliotekaren sa...

Sånn er jo egentlig jeg også - 70% av mine sko er joggesko (maaaaaange par), men det er nok en vanesak. Så jeg prøver å variere litt mer. Funker bra så langt!

Hilde Marstrander sa...

Hm... mye lurere enn å gjøre som jeg; gå til byen på høyhælte og ødelegge dem i sludd/snø/haggel/regn/grus/salt/gjørme/små minihunder som sitter hast under hælen osv.

Jeg har høye ambisjoner om å prioritere å bruke pengene mine på ordentlige saker, i stedet for billig dritt, i tiden fremover, men slitasje er selfølgelig en viktig faktor.

Det du gjør, er jo som våre mødre og bestemødre holdt på med, med sine små, lodne skoposer. Og det er klart at de visste best! I gamle dager brukte de en større prosent av husholdningen på klær og sko, fordi de kjøpte bra saker som de passet bra på. Smart choice, glamourgirl! :)

Har ny blogg oppe på:
www.hildemarstander.wordpress.com

Glamourbibliotekaren sa...

Oi, denne posten hadde jeg nesten glemt :) Takk for påminnelsen, jeg må finne fram hælene mine igjen og tråkke ned minihunder jeg også! Velkommen tilbake i bloggverdenen, forresten, jeg så andenebb-posten - et bilde jeg har ledd MYE av i det siste. Kvakk kvakk!

Hilde Marstrander sa...

Takk skal du ha. Det er fint å være på nett igjen! Ja, hehe, det bildet er jo nesten perverst! ;)

http://hildemarstrander.wordpress.com

Hilde Marstrander sa...

Takk skal du ha! Ja, det er fint å være på nett igjen. Ja, hehe, det bildet er ganske perverst ;)

Populære innlegg