fredag, juli 21, 2006

Høstens H&M-katalog

Her om dagen dumpet både Hennes&Mauritz- og La Redoute-katalogen ned i postkassa. Sistnevnte har jeg ikke rukket å bla i ennå, men her er et foreløbig referat fra første titt på H&Ms høstmoter:

Strikket, mye strikket. Jeg hadde egentlig ikke trodd at den "tilbake til naturen"-moten skulle komme tilbake allerede nå - sist den var i vinden var rundt 1995 etter hva jeg kan huske. Folkehøgskolelooken altså. Lange skjørt, bestefartrøyer, skjerf og strikkegensere. Dog er det en noe mer glamorøs variant man kan se hos H&M. Heldigvis... Jeg satte et lite kryss ved siden av plagg jeg kunne tenke meg, og det ble faktisk ganske mange. Håper de samme kommer i butikken, så jeg kan prøve dem der. (Det kommer antagelig tre ganger så mye i butikken som det er i katalogen)

De knelange ullkåpene er med fremdeles, det samme med de korte innsvingede jakkene. Skjørtelengden kryper nedover igjen etter sommeren. Cityshortsen lever stadig, og også smalskjørtet med høy midje. Sharp & Chic. Svart og hvitt og grått.

Nyromantikken henger også igjen, blondeblusene og kragene. Bleke pasteller, grått, gammelrosa, ulljakker.

Også er det en friere stil med rutete skjørt, stripete skjerf, baskerluer, blomstrete kjoler - mix&match med mønstre altså. Og cord er in igjen! (rakk det noensinne å bli ut?)

Joda, slett ikke verst. Jeg liker alltid høstklærne best hos H&M - sommerklærne deres er til tider ubrukelige (særlig de som henger igjen på salg).

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg har fått sett i begge katalogene. Og det er mye fint. Er lite begeistret for cityshorts med strømpebukse, men ellers er jeg glad i innsvingde jakker og skjørt i knelengde. Har brukt markeringstusjen heftig i ktalogene, men får se hva det blir til når man kommer til handlekurven.

Populære innlegg