mandag, juli 24, 2006

Kiehl's til Stockholm?

Det ryktes at det amerikanske kosmetikkmerket Kiehl's, som jeg har nevnt mange ganger før her i bloggen, åpner butikk i Stockholm om ikke altfor lenge. Kiehl's er over 150 år gammelt, og the flagship store ligger i East Village. En aldeles herlig butikk med veldig god kundeservice - man får masser av samples når man handler der. Badeoljene er nydelige.. og hudpleieproduktene har jeg brukt jevnlig i flere år. Milde og gode. De har et par klassiske parfymeoljer også, samt mange veldig bra produkter for både hud og hår. Det hadde jo vært morsomt om ryktene stemmer.

(Hehe, bare vent, hvis dette merket noensinne kommer til Norge, kommer Elle og Det Nye osv å gå bananas - Kiehl's er jo en favoritt blant mange kjendiser også... og dermed automatisk på "vi mååå bare ha disse produktene"-listen i Elle.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du får tak i Kielh´s hos "Min syster och jag" i Stkh.

Glamourbibliotekaren sa...

Men er det ikke bare hårproduktene de har der, egentlig?

Anonym sa...

Hei!
Jeg har flere ganger kjøpt Kiehl's hudpleieprodukter på strawberrynet.com. Fungerer aldeles utmerket, og av og til har de til og med supre tilbud.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, men utvalget varierer så voldsomt - de har hatt kanskje bare 10% av hva de har i "the mother ship" i East Village, dessverre.

Glamourbibliotekaren sa...

Men for all del, begge to - takk for forslag; det er jo absolutt bedre enn ingenting det de selger på hhv min syster & jag og Strawberrynet! :-)

Anonym sa...

Vet du om Kiehl's tester på dyr?

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, det vet jeg dessverre ikke. Det er så vanskelig å vite - selv om noen sier at sluttproduktet ikke er testet på dyr, kan jo råvarene være det... Så jeg vet rett og slett ikke. Håper ikke det.

Populære innlegg