tirsdag, juli 25, 2006

Årets parfyme fra Annick Goutal


Annick Goutals nyest parfyme heter Songes, som betyr drømmer. Den kom tidligere i år, men er helt klart en sommerduft. Hvite blomster - jasminer og frangipani, samt ylang ylang og vanilje. Den er tropisk, men på en helt annen måte enn Escadas årlige rosa repriser. Den har absolutt dybde, men er samtidig lett og frisk. Grunnen til at jeg ikke kjøpte den da jeg hadde sjansen, var at de hadde ca 40 andre jeg hadde minst like lyst på... og jeg endte som kjent opp med L'Artisan Passage d'Enfer.

(Når kommer Annick Goutals parfymer til Norge? Når kommer noen som helst av de virkelige parfymemerkene til Norge, kan jeg heller si - hvor lenge skal Esthetique ha monopol? Creed, Etro, Miller Harris, Caron, Annick Goutal, Serge Lutens, L'Artisan, Carthusia - noen som tar på seg oppgaven å starte boutique? Glamourbibliotekaren lover å handle titt og ofte!)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh - Annik Goutal! Butiken på Place San Sulpice, gräddfärgat och guld och såna hjälpsamma expediter! Mina favoriter är Eau de Sud och Grand Amour.

Glamourbibliotekaren sa...

yum... Prøv Eau d'Hadrien også!

fashion.faux.pas sa...

flasken var jo helt utrolig søt....

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, alle Annick Goutal-flaskene har den fasongen. Veldig lekre!

Populære innlegg