fredag, september 08, 2006

Casual Friday


Ikke veldig glamorøs i dag. Avspaserer og lar komforten ta overhånd. Men i aften blir det kino - den nye Almodovar-filmen, påspandert av min tante. Noen som har noe glamorøst å rapportere?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har fått vinterved inn i boden! Ikke spesielt glamorøst å bråte ved, men av og til må man være litt "uglamorøs" for å kunne være desto mer glamorøs senere. Så nå kan egentlig de kalde fine høstdagene bare komme :)

Glamourbibliotekaren sa...

Joda, det er glamorøst, du hadde sikkert en frisk teint med røde kinn og et lykkelig smil! :-) Så herlig det blir å tenne opp i ovnen snart.

Anonym sa...

Jag började redan igår kväll med loge-platser till första genrepet av Wagners Siegfried på stockholmsoperan. Vackert, vackert!

Idag skall jag gå till ett créperie och äta crépes med grädde och choklad, innan jag tar en drink med mina kolleger.

Anonym sa...

Jeg hadde for en gangs skyld finfredag i går, og hadde på meg Maggie Wonka-tunikaen, svart ullskjørt og svarte støvletter med høye hæler. Massevis av kommentarer, som jo er gøy, men jeg skjønner at jeg ikke er spesielt glamorøs til hverdags, da en tilslutt tok mot til seg og lurte på hva anledningen var...

God Helg!

Glamourbibliotekaren sa...

JennyB: Wagner, Crépes og drink er glamour i et nøtteskall!

Karelie: Stå på - ta komplimentene positivt! Om noen synes det må være en spesiell anledning for å pynte seg, er det deres eget problem. :-)

Populære innlegg