fredag, september 08, 2006

tv-reklame

Jeg kan ikke huske å ha sett at de store high-end-kosmetikkmerkene har brukt tv-reklame for å selge sine produkter. Men nå går det altså en reklame for Cliniques tretrinnssystem (såpe, hudvann, fuktighetskrem) - og det forundrer meg litt. Hele hudpleiesystemet deres forundrer meg forøvrig - at noen vil bruke et hudvann som dufter av terpentin, er meg en gåte. Det kommer i allefall ikke i nærheten av min hud. Jeg vet det er mange som bruker det, men jeg har også sett og hørt mange som har fått hudproblemer etter relativt kort tid - så det at dette systemet skal "passe alle hudtyper" kan umulig stemme. Jeg tror ikke det finnes så mange produkter som er universelle og passer alle hudtyper. På samme måte som at det ikke er noen leppestifter som kler alle. Moralen er - prøv masse forskjellig og vær kritisk før du bestemmer deg for hva som er dine "holy grails" innen kosmetikk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

kos deg med filmen - den er fantastisk! Beklager at jeg er et petimeter, men staves ikke verdens deiligste ull kashmir på norsk?

Anonym sa...

Jag håller med om att Cliniques produkter inte är så värst bra. Det verkar som att många börjar använda deras hudvård för att de gör mycket reklam och verkar vara jordnära och pålitliga. Visst kan det finnas människor med en hudtyp som Clinique fungerar för. Men tyvärr är de ju bland de sämsta produkter jag har provat. Jag hoppas att de som provar Clinique och inte får bra resultat går vidare till andra märken, istället för att tro att felet ligger hos dem själva och kan avhjälpas med ännu fler clinique-produkter.

Anonym sa...

Jeg bruker Sisley, og er superfornøyd (unntatt akkurat på begynnelsen av høsten, altså ca nå, da får jeg kviser uansett hva jeg gjør).

Hudpleieprodukter som passer huden er virkelig en knallinvestering, om det så er L'Oreal eller Lancôme eller La Prairie.

Populære innlegg