fredag, september 01, 2006

Finn stilen: September

Selv om september foreløbig er varm og solrik, kan det fort bli kaldt. I allefall om morgenen. Kanskje passer denne collagen til de siste dagene i denne måneden, men jeg tar den nå allikevel, ettersom jeg ønsker høsten velkommen.Den hvite kåpen står på ønskelisten min. Den er fra H&M. De grå rutete buksene er sånn passe nerdete/kanutten-aktige og koselige, og de er fra Dorothy Perkins. Pologenseren er fra H&M og ser myk ut. Det er lenge til snøen kommer ennå, så man får gå i høye hæler og småsko så lenge man kan. Disse er fra Monsoon. De lilla semskede hanskene er fra Accessorize. Et matchende sjal i rosa fra H&M. Den svarte veska er fra Tufi Duek. Jeg vet det er mange som hater Diors poison-parfyme og som fikk overdose av den på åttitallet, but I swear - i bittesmå doser er den faktisk veldig fin, særlig om høsten. Chanels leppestift i fargen Sirocco er en klassiker i rosalilla, og for å gjøre look'en litt classy kan man velge et par perleøredobber fra Agatha. Resultatet: En høstlook langt unna det som vanligvis regnes som høstfarger (oransje og rust og rødt og brunt...).

7 kommentarer:

Snart tretti sa...

Det var en fin collage:) Fikk lyst til å shoppe- NÅ!

Anonym sa...

Så mye gøy! Jeg gleder meg til å gå i høsttøy:)
Jeg elsker Diors "Poisen", har brukt den lenge nå. Men så er ikke jeg gammel nok til å ha vonde minner fra den på 80-tallet da=)

Jeg digger siden din, er innom hver dag!

Anonym sa...

Nydelig collage! Midt i min gate.

Princesselike sa...

Å så fint ! Gleder meg litt til vintern!

Glamourbibliotekaren sa...

Stinemor: så hyggelig, takk! Poison er intens, så pass på å ikke spraye på for mye... ;-)

Dere andre: Tusen takk! Bra den falt i smak.

Anonym sa...

Ja, jeg prøver å passe på det:)

Jeg sjekket, og jeg bruker den som heter "hypnotic Poison", det er kanskje to forskjellige det?
Får faktisk veldig mye positiv respons på den! Og det er jo litt koselig, vet at mange forbinder den lukten med meg.

Men du, et litt avsides spørsmål: Jeg er skikkelig fascinert av Audrey Hepburn, slik jeg har forstått du også er:) Men jeg har kun sett "Breakfast at Tiffany" og lurte på hvilke andre filmer du vil anbefale? Hvilke av filmene er det hun bruker denne nydelige brudekjolen du har bilde av ett eller annet sted på bloggen din?:)

Takker for svar!

Klem fra Stine

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Egen greie om Audrey-filmene kommer snart. Brudekjolen er fra "Funny Face".

Populære innlegg