mandag, september 25, 2006

Vogue


Det er herlig når Vogue ligger i postkassa og venter når jeg kommer hjem fra jobb. Særlig om høsten. Høstutgavene er så tjukke at de nesten ikke får plass. I fjor kjøpte jeg septemberutgaven av US Vogue på JFK da jeg reiste hjem fra New York, og posen gikk istykker etter få minutter. Bladet var på rundt 1000 sider. UK Vogue er heldigvis ikke så omfattende - bittelitt mindre reklame der. Men de utfyller hverandre på et vis. Oktoberutgaven av UK Vogue kom i forrige uke, men det var så hektisk at jeg har ikke rukket å sette meg ned med det før nå. Jeg venter US Vogue og Vanity Fair i hvert øyeblikk. Jeg synes fremdeles ingen andre moteblader kan måle seg med disse (De norske leser jeg fremdeles ikke). Også er det så morsomt å kjøpe med Vogue når man er i utlandet. Jeg er ingen kløpper i hverken fransk eller italiensk, men bildene sier sitt. Franske Vogue skal jeg lese på flyet hjem fra Paris.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Abonnerer du direkte fra utgiver på de utenlandske bladene?

Glamourbibliotekaren sa...

Ja. Tror ikke det er så mye billigere andre steder, i allefall ikke blant de som faktisk sender til Norge.

Anonym sa...

Jeg digger også utenlandske blader! Særlig Cosmo, men hvis det er en stund siden du har kikket i norske blader synes jeg du bør ta en ny titt! De har forbedret seg veldig!Tique har veldig mye bra mote og Woman er et helt fantastisk blad i min mening. Synes ikke den norske utgaven av Costume kan måle seg med den danske (vet ikke hvor det bladet kommer fra opprinnelig), men de er ganske flinke på mote, desuten kan man jo få kjøpt den danske utgaven på narvesen. Bare synd alle utenlandske blader koster så mye ekstra, men Narvesen har jo rabatter en gang i blandt:)

Glamourbibliotekaren sa...

Hehe, takk for det, men jeg er slett ingen fan av hverken Cosmo eller Woman :)

Jeg synes ofte de norske bladene blir litt for wannabe og selvsentrerte og "vi i redaksjonen måååå ha dette akkurat nå" - jeg blar i dem i blant, men blir sjelden imponert. Men jeg har det veldig fint med Vogue! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Bra skrevet! Det er ikke mye glamour når man vet at det ligger mishandling og grusomheter bak. Hvilket minner meg på at jeg snart må skrive noe om den plutselige aksepten av pels i motebransjen.

Populære innlegg