tirsdag, oktober 03, 2006

Finn stilen: Oktober



En klassisk collage for oktober, ikke veldig fargesprakende denne gang. Klassisk tweed-trenchcoat fra Kenneth Cole og Mulberrys lekre Piccadillyveske matcher klassiske Prada-støvletter bra. Dieseljeansen gjør det litt mer casual, den hvite blusen fra Chloé gjør det litt mer feminint. Cardiganen er fra H&M og kan droppes om det ikke er kaldt.. parfymen er Acqua di Parma Profumo, og øreringene er fra Julie Sandlau. Skjef og hansker fra Accessorize. Leppestift i en frisk farge fra Laura Mercier. Og soundtracket: Thelonius Monk og John Coltrane. Høsten er her.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er ute etter ny vinterjakke/kåpe. Denne var kjeempefin, men antagelig langt utenfor min økonomiske rekkevidde. Har du tips til noen rimeligere? (og som det er mulig å få i?)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg lurer på om jeg leste et sted at de hadde en lignende kåpe på H&M faktisk. Jeg finner den ikke på nettsidene deres, men de har jo ofte andre ting i butikken enn på nettet. Zara har en del fine vinterjakker i år, og PopIn pleier å ha fine klassiske kåper. Og Bruuns Bazaar...

Anonym sa...

Å vilket snyggt collage! Jag tar gärna en av varje, tack!

Annars är jag själv rätt snygg idag, i en rosa byxdräkt. (Ja, den rosa Tiger-dräkten jag pratat om förr.) Det slog mig att jag kunnat ta min mörkrosa handväska, men den olivgröna är också snygg till.

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, du har jo to ekte Mulbær å velge mellom! :)

Anonym sa...

De hadde faktisk en jakke som lignet veldig på denne på Popin. Var ikke så dyr heller.

Glamourbibliotekaren sa...

Supert, takk for tipset!

Populære innlegg