mandag, november 06, 2006

Finn stilen: JuleballVær Askepott for en kveld i denne nydelige rosekjolen fra Anthropologie. Matchende sko fra Steve Madden ("Allisson"), veske fra Stuart Weitzman, røde lepper fra Guerlain, perler i ører og rundt halsen fra Tiffany's, og roseduftende parfyme fra Annick Goutal - Rose absolue. Også kan man hvirvle rundt i de store salene med en vakker prins til tonene av "A Merry Mancini Christmas" med Henry Mancini Orchestra...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättesnyggt! Allt är väldigt vackert och passar fint ihop. En sådan julfest vill jag gå på!

Anonym sa...

Glamourbibliotekaren har ikke noen kjoletips for oss som har litt komplekser for overarmene? Jeg føler meg lite komfortabel med kun stropper på kjolen... Men liker den øvrige formen på kjolen!

Anonym sa...

Jeg har komplekser for overarmene. Om vinteren (julebord, ball, nyttårsaften) gjør ikke det så mye for det er så mange fine bolero'er og sjal!

Glamourbibliotekaren sa...

Hei dere, overarmskomplekser er nok ganske utbredt, ja. Selv blir jeg litt stressa av å bruke sjal (det ramler ned i maten osv), men boleroer kan være riktig fint. Ellers finnes det jo kjoler med litt erme-antydninger som skjuler mye - man behøver jo ikke nødvendigvis å gå i ermeløse kjoler; det finnes mye fint som viser litt mindre hud også. Noen kjoler har "stroppeløs effekt" men har litt chiffon over skuldrene og overarmene. Lykke til i jakten!

(men husk at det er stort sett bare en selv som legger merke til ens egne overarmer - så hvis dere finner en nydelig ermeløs kjole, prøv å gi beng i at armene vises. Bær kjolen med stolthet, en rak rygg og et blendende vakkert smil!)

Anonym sa...

Ah, du har så rett så rett!
Men komplekser hindrer ofte at man føler seg så vel at man kan bære klærne med rak rygg og et blendende smil :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ikke la kompleksene vinne!!

Populære innlegg