søndag, november 05, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Langt hår

Hei.
Jeg elsker langt hår, jeg har langt hår. Men det gjør vondt for det er så tungt uansett hvordan jeg setter det opp. Ønsker å klippe meg og vil beholde så mye som mulig av lengden. Hva passer jeg til, hvilken frisyre ville du foreslå til meg utifra dette: Jeg er mørk blond, mange hårstrå, veldig glatt og mykt, men ikke kjempetynt. Jeg har et langt ovalt ansikt, da mener jeg ganske langt. kjeven er ikke så synlig, haken kaskje litt mer. Jeg er enkel av meg, men alikevel bryr meg veldig om hvordan jeg ser ut. Håper du har noen tips og ideer.
1000 Takk

Hilsen Benedicte



Hei!
Nå vet jeg ikke akkurat hvor langt hår du har, men hvis du spør meg (og det gjør du jo), må jeg si at det går en grense et eller annet sted for hvor langt håret kan være før det begynner å se litt rart ut. Hvis man har fall eller bølger blir det mer liv i håret, og da kan man ha det ganske langt - sånn som Liv Tyler har her, men har man glatt hår tror jeg nok det bør være litt kortere. Dessuten, hvis man vil ha det lettstelt, er jeg stor fan av å klippe det opp lit, så det ikke blir så tungt. Det gir dessuten en fin ramme rundt ansiktet. Og det er kjempefint til et ovalt ansikt! Det er ikke nødvendig med pannelugg (selv om det kan være veldig lekkert), men litt kortere for å mykne det opp litt. Langt hår som er like langt over det hele kan fort se litt hardt ut. Jeg synes J. Aniston stort sett er veldig fin på håret - her er noen eksempler:
1.
2
3 (her er det jo veldig langt, men bølgete)
4 (veldig oppklippet, men fint)
5 (med hestehale)

Ta gjerne bilder til frisøren, så de vet hva du er ute etter. Og vær litt vågal - blir du misfornøyd, vokser det jo ut igjen! Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren.

UPDATE: Noen av bildene er byttet ut, da det kom feilmeldinger når man klikket på dem.

2 kommentarer:

Mari sa...

Jeg hadde kjempelangt hår for noen år siden, nesten ned til rumpa! Og det var bare glatt og flatt og veldig tungt. Jeg var dog livredd for å ha kortere hår, så lösningen ble å klippe det opp. Og klippe fin form rundt ansiktet. (Senere klippet jeg lugg, veldig fornöyd!)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det blir veldig flatt når det er så langt og ikke har så mye fall. Jeg synes midt på ryggen er en fin lengde - når det midjen, er det for langt.

Populære innlegg