mandag, november 19, 2007

Finn stilen: Juleselskap


Men en liten collage kan jeg vel alltids lage! I julesammenheng er jeg igrunnen tilhenger av litt mer casual stil, og ikke nødvendigvis ballkjoler. Alt til sin tid, selvfølgelig, men følgende antrekk er noe jeg gjerne skulle gå i selv:
Grønt vakkert skjørt med svarte blomster fra Anthropologie, Mary Janes fra Pedro Garcia, svart topp med litt empiresnitt fra Rebecca Taylor, brokadeaktig kåpe fra Monsoon (Helena Christensens kolleksjon), øredobber (som matcher skjørtet) fra Erickson Beamon, enkel clutch fra Joe, Bandit-parfyme fra Robert Piguet, og makeupen er fra Laura Mercier. Cardiganen er valgfri.. men kjekk å ha om det er kjølig. Den er fra Topshop.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk! Jeg trengte virkelig litt inspirasjon til nettopp juleselskap nå! Ikke det at mitt studentbudsjett rekker til så mye, men heldigvis finnes det billige alternativer også :)

Anonym sa...

Dette var lekkert:)Mary Jane sko er alltid lekkert. Skjørtet er en drøm:)
Det er kanskje allerede mulig, men jeg har ikke funnet ut hvordan; kunne du tenke deg å lage en søkemotor på siden din, slik at det blir lettere å finne frem? Selvfølgelig hjelper de forskjellige underpostene en god del, men bloggen begynner å bli veldig stor ( hvilket er bare positivt:)Hvis det allerede er mulig, vil du være så vennlig å fortelle en teknisk pygmee hvordan ( foruten ctrl + F)?

Glamourbibliotekaren sa...

Google funker bra! Kombiner "glamourbibliotekaren" med et hvilket som helst emne eller merke eller hva du nå er ute etter, så finner du det om det har blitt omtalt. Ellers anbefaler jeg å bruke emnelinkene til høyre (men det gjør du kanskje allerede).

Som bibliotekar burde jeg absolutt ha en søkemotor, så jeg skal undersøke hvilke muligheter som finnes. Men som sagt: Google er godt som gull! Bruker den ofte selv for å finne konkrete poster jeg har skrevet.

Anonym sa...

En enkel løsning er å site-google, altså søke på google, men angi at det er kun glambibliotekaren.blogspot.com som skal søkes på.

Søk på New York blir da:

New York site:glambibliotekaren.blogspot.com

som ga meg 172 svar :)

Glamourbibliotekaren sa...

Haaahaah, 172 svar, det høres rett og rimelig ut.

hilsen New York-fanatiker.

Anonym sa...

Takk glamingeniøren! Er en grunn til at man er blitt advokat og ikke dataingeniør ellr ingeniør overhodet:)
Så kan man site-google også! Den tekniske pygmeen føler hun har vokst et par centimeter:D

Anonym sa...

Du er så flink! Hvordan lager du disse kollasjene egentlig? Bruker du lang tid på finne frem til og "kutte til" de ulike bildene?

Hilsen Tina

Glamourbibliotekaren sa...

Tina: Takk! Jeg bruker ikke lang tid - som regel har jeg sett meg ut et plagg, også får jeg en "visjon" og vet nøyaktig hva jeg vil kombinere det med. Da er det bare å lete til jeg finner det jeg har tenkt. Også bruker jeg et eller annet bildebehandlingsprogram som er tilgjengelig der jeg er.

Anonym sa...

Nydelig collage! :) Likte spesielt godt kombinasjonen øredobber skjørt, og skjørtet i seg selv er jo "siklemateriale"...

Anonym sa...

Fint skjørt, fin øyenskygge. Mmmm grønt...

Anonym sa...

Dette antrekket hadde jeg ikke hatt noe imot å eid. Skjørtet var nyyydelig. Og skoene likeså.

Astrid sa...

Jeg liker Audrey Hepburn-bildene dine! Bra blogg.

Anonym sa...

Nydelige øredobber!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Jaa... skulle gjerne hatt alt sammen selv også. Grønt er fint i jula. Matcher juletreet :-D

Populære innlegg