mandag, november 13, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Juleball

Hei!

Nå skal jeg snart på juleball, og jeg har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg! Eneste jeg vet er at jeg har lyst på en stroppeløs kjole, knelang, de fleste pleier å gå i hvit, sort, rødt, baby blått og rosa, så jeg har lyst til å skille meg litt ut. Helst ikke så veldig dyr. Så trenger jeg jo noen pene høye sko også + tilbehør.
Har du noen forslag? På forhånd takk.

Hilsen Merete


Hei!
Jeg har kikket litt i butikkene, men har ikke den fulle oversikt, det må jeg innrømme. Du har rett i at det er veldig mye sort, rødt og rosa der ute, særlig når det gjelder stroppeløse kjoler. Hva med sølvgrå? Eller grønt? Hvis du er villig til å fire på kravene når det gjelder noe stroppeløst, så så jeg en kjole på H&M i en lekker mørkegrønn farge; silkeaktig stoff. Ikke dyr. Den var knelang, ermeløs og hadde normalt dyp utringing. Jeg laget en gang en collage med en kjole i noenlunde samme farge, så hvis du liker den, kan du jo la deg inspirere her. Veska fins fremdeles på Accessorize, og kopier av skoene kan du sikkert finne i kjedebutikkene.

Eventuelt, hvis du vil skille deg ut og ikke se ut som alle andre, kan du jo ta en tur på Fretex eller andre bruktbutikker og se om du finner en eller annen fin retrokjole. Gjerne i brokade; det er jo veldig in nå.

Eller hva med denne fra Oasis - med svarte sko, svart veske og sølvsmykker?

Ellers fant jeg en fin svart stroppeløs kjole med rødt mønster på Coast - klikk på "collection" og scroll bort til det tredje siste antrekket.

Når det gjelder tilbehør og sko, avhenger det jo av antrekket - men gå for runde sko fremfor spisse, gjerne med en reim over vristen, og en klassisk clutch-veske. Det som er lekkert til stroppeløse kjoler, er store/lange øredobber og ikke noe halssmykke.

Håper du finner noe du liker!

mvh
Glamourbibliotekaren.

Ingen kommentarer:

Populære innlegg