søndag, november 12, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Neglelakk som holder

Kjære glamourbibliotekar!
Takk for en lekker og inspirerende blogg. Leser bloggen din med iver hver dag, og nå har jeg et spørsmål jeg håper du kan hjelpe meg med. Det er mulig du har vært innom temaet før, men jeg trenger tips til en neglelakk som holder det den lover, og ikke går i oppløsning dagen etter påføring. Ser for meg en lys blekrosa/beige farge. Har du noen forslag?

vennlig hilsen SisselHei Sissel! Takk for snille ord!

Jeg tror generelt det er lurt å bruke en fargeløs overlakk, samme hva slags neglelakk du har. Da holder den bedre.

Jeg prøver å tenke på hvilke neglelakker jeg har brukt i det siste, og hvilke som har vært best. Jeg har hatt noen fra Dior og Lancome som jeg har likt godt. Og Art Deco. OPI-lakkene mine holder ganske dårlig, så de vil jeg nok ikke anbefale. Nivea har noen lyse pastell-lakker som holder bra. Og Maybelline sine har jeg stort sett vært fornøyd med. Og Mavala, men de tror jeg ikke er å få tak i her lenger.. av en eller annen grunn.

Kanskje leserne har noe å tilføye?

mvh
Glamourbibliotekaren.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg må virkelig få anbefale Essie sine neglelakker. Jeg kjøper de fra www.lookfantastic.com og de sitter virkelig godt! Bruker en nydelig helt lys rosa som heter "Mademoiselle" (selv om jeg akkurat nå er rett så frekk i en mørk rød "Wicked" ;) Essie har en top coat som heter "Seche Vite" som er helt utrolig, den kan redde den mest håpløse billig-lakken, anbefales!

Når jeg er skikkelig flink og legger base coat, to lag med mademoiselle og seche vite på toppen kan jeg gå en uke uten at det flakker. Det liker i alle fall jeg :)

Anonym sa...

Nivea Beauté Flex And Strong With Bamboo. Holder det den lover og har lekker glans.

Anonym sa...

Jag är litet snobbig och lägger gärna ned mycket pengar på kvalitet, men tycker ändå att billigare nagellack är bättre än dyrare. Min favorit är Revlons lack. Och som tur är har vi fortfarande Mavala här, så jag använder deras Colorfix som överlack. Om jag har en färg som jag vill skall hålla riktigt bra, så lägger jag på mer överlack på nagelspetsarna varje kväll, för att undvika att det flagar. Då håller färgen i en vecka!

Anonym sa...

Jeg er også fan av Essie, selges på Visage i Oslo.

Miamaia sa...

Jeg kjøpte Chanels hypede Black Satin for en stund siden, og er overrasket over hvor godt den sitter. Depends Alt-i-ett-lakk er forresten overraskende bra både som underlakk og overlakk (og alene). Ellers tror jeg Mavala finnes på Cubus?

Populære innlegg