onsdag, november 15, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Tilbehør til julebordkjole


Hei.
Var på nettet og lette etter tips til julebordet, da jeg av en eller annen grunn snublet over denne siden. Jeg skal på julebord 2. desember og har kjøpt meg en lilla kjole på LaRedoute. Jeg liker en litt røffere stil, og har mørkt kort hår. Er litt usikker på tilbehøret som alltid. Har svarte høye støvletter fra Bianco med snøring bak og vurderer å bruke disse. Har en veske med lilla paljetter, omtrent som den på bildet. Men det er ikke helt min stil.
Mottar tips med stor takk.


Hei! Veldig fin kjole! Jeg tenker umiddelbart at svarte støvletter og svart hår passer godt til svart veske og sølvsmykker. Jeg vet ikke hva slags butikker du har tilgang til - postordre kan jo være litt risky ettersom julebordet er bare et par uker unna, men se om du finner f.eks. en svart clutch ala denne, eller en litt enklere veske som denne i butikkene der du er. Til den typen kjole og kort hår, tror jeg det blir fint med øredobber. Dropp halssmykker. Du kan jo se etter noe lignende som disse eller disse. Går for grå/sølv øyenmakeup og rosa leppestift.

God fornøyelse!

mvh
Glamourbibliotekaren.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å så flink du er! Kanskje du kan hjelpe meg i samme slengen..? Jeg har kjøpt en rød stroppeløs silke kjole fra Oasis. Det røde og hvite båndet i midjen har jeg byttet ut med et sort silkebånd. Jeg har sorte lakkpumps med silke sløyfe på på tuppen. Jeg trenger da råd til smykker, veske og strømper! Julebordet er på fredag 24.11. Hjelp!

Her kan du se kjolen:
http://www.oasis-stores.com/pws/ProductDetails.ice?ProductID=44700234

Forresten så har jeg langt lyst hår og tenger forøvrig hjelp til sminke og hår tips også!

Glamourbibliotekaren sa...

Hei - jeg tror jeg legger spørsmålet ditt ut som et vanlig glamourspørsmål :)

Anonym sa...

Ja det hadde vært supert! Jeg har virkelig en glamor krise nå altså! Forresten så lurer jeg på om jeg skal bytte til denne kjolen, men de er ganske like:

http://www.oasis-stores.com/pws/ProductDetails.ice?ProductID=34700221

-Også i rødt.

Alle forslag mottas med største takk :-)

Anonym sa...

Og tusen hjertelig takk for en fantastisk blogg! Som jeg har blitt litt avhengig av ;-)

Populære innlegg