torsdag, november 16, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Tilbehør til julebordkjole II

Tusen takk for genial blog, du er dyktig og jeg tror du er personen til å hjelpe meg. Rundt jul er det jo mye events overalt, og jeg har kjøpt en kjole jeg tenkte jeg kunne bruke i både 50årsdag til svigerfar og julebord med jobben, den er ganske allsidig og fin. men problemet er å style den. har litt idèer men kunne tenke meg å få litt input. Kjolen er grå med lysegrå broderier på (fra vila), stroppeløs og den går inn i livet. veldig søt. For å bryte litt med det veldig søte lurte jeg på om jeg kunne bruke noen litt tøffe/kule sorte lave støvletter (nesten helt like disse bare i sort), og gjerne sorte øredobber + veske for å binde sammen antrekket litt? Med en grå (?) strømpebukse? Hvordan foreslår du å lage håret og sminken? jeg har halvlangt lysebrunt hår og blå øyne. Om ikke disse skoene passer, hva annet foreslår du? jeg trenger svar så fort som mulig!
tusen takk for hjelpen.
KristinaHei! Kjolen høres veldig søt ut, og jeg er enig i skovalget ditt. Et alternativ kunne være disse, som er en cirka-kopi av Chloe. De er ganske tøffe og ikke ultrafeminine egentlig. Jeg tror jeg ville gå for svart strømpebukse til grå kjole. For å gjenta meg selv til det kjedsommelige: Jeg liker best øredobber - disse kan være fine, ettersom de er både svarte og sølvfargede. Denne eller denne veska. Hår: Enkelt oppsatt i en smooth knute eller hestehale. Sminke: Ettersom alt annet går i svart og grått, ville jeg ha en lekker leppestift i en rosarød farge, for å ha en kontrast. Guerlains KissKiss-leppestifter er fine; de som heter noe med "Rose". Vil du ha enda mer dramatiske lepper, finnes det en veldig fin rød fra Chanel; Rouge Allure #18 "sexy". Øyenmakeup kan gjerne gå i grått og svart, men ikke gjør veldig sotete øyne - vær litt diskret. Veldig sotete øyne + veldig markante lepper = Robert Smith fra The Cure - ikke akkurat det man vil se ut som i svigerfars femtiårsdag.

Lykke til!
mvh
Glamourbibliotekaren.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Robert Smith var heller ikke veldig nøye med om leppestiften kom litt utenfor. Det kan med fordel du være ;)

Anonym sa...

hei! tusen takk for hjelpen. jeg var og shoppa idag og fant noen kjempefine sko på wedins(!). sorte, ganske høye pumps i semsket "skinn". her: http://photos1.blogger.com/blogger/5320/3606/0/image-upload-12-789056.jpg
veldig kule. så på noen lignende de du viste her, og de tror jeg jeg nok kommer til å kjøpe uansett, siden de er så kule :D
sorte, litt lange sølv+svarte øredobber har jeg, og kjøpt en halvsort strømpebukse og svart, litt stor clutch/konvoluttveske. gleder meg! :)
kristina

Glamourbibliotekaren sa...

Kristina: Fine sko! God fornøyelse på fest!

Populære innlegg