tirsdag, november 21, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Tilbehør til julebordkjole III

Å så flink du er! Kanskje du kan hjelpe meg i samme slengen..? Jeg har kjøpt en rød stroppeløs silke kjole fra Oasis. Det røde og hvite båndet i midjen har jeg byttet ut med et sort silkebånd. Jeg har sorte lakkpumps med silkesløyfe på på tuppen. Jeg trenger da råd til smykker, veske og strømper! Julebordet er på fredag 24.11. Hjelp!

Her kan du se kjolen.
Forresten så lurer jeg på om jeg skal bytte til
denne kjolen, men de er ganske like. Jeg har langt lyst hår og trenger forøvrig hjelp til sminke og hår også!

ChristineHei!
Dette er jo smak og behag, men umiddelbart synes jeg den andre kjolen er aller finest. Det er jo forøvrig ikke stor forskjell på dem når du har svart bånd i livet på den første. Og uansett hva du velger, kan du gå for samme tilbehør. Ettersom du har svarte sko med sløyfe på, og svart bånd i livet, vil denne vesken (som jeg sikkert har skrevet om før) fra Accessorize passe fint. Gå for tynne svarte strømper. Hår: Ettersom du har langt hår, kunne du jo prøve å få til en høy hestehale med litt vipp? Modellen på bildet her er veldig classy uten et eneste smykke. Ta et par små øredobber, f.eks. perler eller et par små diamanter. Ikke noe halssmykke. Makeup: Pass på at leppestiften / lipglossen står til kjolen, kanskje litt mørkere, men ikke veldig rosa i allefall. Hvis du har teknikken inne, kunne du jo gå for eyeliner i sekstitallsstil - en tynn svart strek over vippene. Og evt. litt hvit øyenskygge, og mascara naturligvis.

Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen takk! Vesken var kjempe søt og kommer til å passe fin-fint! Kjolen kommer også til å bli byttet. ( Må bare legge til at den første kjolen er mye finere i virkeligheten..)

Populære innlegg