torsdag, desember 14, 2006

En annen ting om agendaer

Nå trenger jeg hjelp fra dere lesere. Etter glamourspørsmålet under, husket jeg plutselig at jeg må jo kjøpe ny innmat til min filofax, altså en 2007-kalender. Ikke av den minste typen, men den nest minste - 12x8 cm. Og da kommer det evige dilemmaet: Én dag pr side, eller en uke på to sider?

Hittil har jeg trivdes best med en uke på to sider, for det er mest oversiktlig. Men det er jo veldig liten plass å skrive på, særlig i helgene når man gjerne trenger litt plass (konserter og sånt). Men sist jeg hadde én dag pr side, følte jeg meg helt lost.

Hva skal jeg velge? Hvilke argumenter har dere? Kjør debatt!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Morsomt at du spoer om det! Det er en problemstilling jeg har tenkt mye paa.
For meg er en uke paa to sider best. En dag pr side vil vaere bra hvis (naar) jeg kommer igang med aa tegne smaa (dagbok)tegninger hver dag.
For oevrig vil jeg si at jeg fant en fantastisk nydelig almanakk paa Liberty i London. Den kan anbefales - hvis man er villig til aa svi av 70£. De hadde den i mange kjempefine farger..

Glamourbibliotekaren sa...

Tviler ikke et sekund. De har ofte veldig fine papirhandler på slike luksuriøse varehus!

Takk for innspill!

Anonym sa...

Jeg har også vaklet litt på dette punktet, men har konkludert: en uke på to sider er desidert best. Evt. kan man fylle inn litt helgeaktiviteter på en tom onsdag.

Anonym sa...

Synes Ordning & Reda har en del fint også.. De har i hvert fall mange fine farger å by på! :o)
Definitivt på min ønskeliste i år!

http://www.ordning-reda.no/Kalender.htm

Anonym sa...

Synes Moleskin er tingen: enkelt og greit med historiske kulturellt sus over seg

http://www.moleskine.co.uk/

En uke på to sider er et must

Anonym sa...

Jeg har også filofax i den nest minste størrelsen - pocket heter den kanskje - og jeg må si at uke på to dager passer i hvert fall best for meg. En dag pr side gjør filo'n min alt for tjukk og uhåndterlig. Hvis du trenger litt ekstra plass for små notater som kommer oss lesere til gode i etterkant, kan du jo kjøpe en pakke av notatarkene som hører til. Disse kan du sette inn litt etter litt etterhvert som du trenger dem dersom hele bunken på en gang tar for mye plass.

Anonym sa...

Helt enig. Moleskine sin 2007-dagbok som viser hele uken er uvurderlig. Dag for dag passer bedre for de som ikke har så store planleggingsbehov, men desto større fortellingsbehov.

Anonym sa...

Jeg ble glad for aa bli minnet paa at Moleskine har en nettside. Har hatt en Moleskine i aar, men skal jommen bestille en
ny fra nettsiden! Og det ser ut som det er kommet en ny type med ukekalender paa
den ene siden og blankt ark hvor man kan skrive hva man vil paa den andre. Har noen sett den, og er den bra?

Anonym sa...

Jeg stemmer definitivt for en uke på to sider. En side pr dag blir for uoversiktelig, i tillegg til at jeg ikke har nok på hjertet til å fylle halvdelen en gang.

Anonym sa...

Jeg har kjøpt en Moleskine med hele uka på en side, og en notatside ved siden av. Passer perfekt for meg. Alle konkrete avtaler skrives altså inn på venstre side, og hele høyresiden er en "to do this week".

Anonym sa...

Jeg har et innspill som kanskje er litt på siden: Kjøp innmat i planleggere som følger skole-/studieåret! Veldig praktisk for lærere seff, men også folk flest har vel fler avtaler på nyåret som avtales på tampen av kalenderåret - enn at man i juni avtaler masse man skal gjøre etter sommeren?

For øvrig stemmer jeg på ei uke på 2 sider.

Populære innlegg