torsdag, desember 14, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Kalender

hei,
jeg sliter litt for tiden med å finne en kalender/syvende sans som jeg kan bruke til neste år. Syns de som selges i norske bokhandler er enten store og klumpete eller kjedelige - jeg vil ha en som sørger for litt glamour i tilværelsen og så må den såklart passe i vesken. Jeg har vært på ebay og kikket og syns de til Kate Spade er fine men jeg finner liksom ingen som roper navnet mitt. Har du noen tips til hvor jeg kan finne en litt glamorøs kalender? Den bør jo helst ikke koste alt
for mye heller..
Frøken makeløs


Hei!
Jeg har hatt min svarte lille filofax-agenda i omtrent ti år, og er veldig fornøyd med den. Den er i stoff, men holder seg fremdeles pen og er ikke slitt. Kate Spade har, som du sier, en del fine - kanskje ikke så veldig stort utvalg akkurat nå, men denne under her synes jeg er fin.


Filofax har etterhvert blitt mer spennende de også - skulle jeg kjøpt en ny en til neste år, tror jeg det hadde blitt denne:


Sjekk i allefall ut hjemmesidene til Filofax - man kan bestille derfra og jeg tror ikke det blir så veldig mye dyrere enn om man kjøpte de i en bokhandel her. Men utvalget er mye større og de har mange freshe farger.

Har man lyst til å slå på stortromma, har jo Mulberry legre agendaer. Men da bør man regne med å bruke den i mange år, for de er ikke direkte billige.

Ebay er sikkert ikke så dumt heller - gjør litt store søk, f.eks. på søkeordene PLANNER, ORGANIZER og AGENDA, så finner du massevis (har akkurat testa det selv).

Jeg tror vi får spørre leserne om tips også jeg - er det noen som har sett noen lekre og tilgjengelige agendaer i det siste? Online eller i butikker?

Mvh Glamourbibliotekaren.

6 kommentarer:

elisabeth sa...

Jeg kan anbefale australske www.kikki-k.com.au
En svensk dame som har startet sin egen "stationary"-kjede i Oz. Deeeeeilige ting... Du kan nettshoppe. Og så er det jo ordning och reda!!! :D

Glamourbibliotekaren sa...

Supert, takk for tipset! Siden ser veldig lekker ut! Og Ordning & Reda så klart, det glemte jeg jo helt å nevne.

Anonym sa...

Jeg kjøpte nettopp den største agendaen fra Mulberry, 23x18 cm fra en privatperson via finn.no. Den er stor, men her får jeg virkelig plass til alt! Den var helt ny og ubrukt, når jeg da fikk halv pris kaller jeg det en investering for livet ;-)

Anonym sa...

Tusen takk for gode tips! Har nå vært og kikket på både Filofax og kikki-k.com så nå blir det agenda fra en av dem. Hurra!

Anonym sa...

Er kanskje litt sent ute, men jeg har kjøpt en knall rød Moleskine agenda fra Amazon. Synes den var kjempefin og liten og enkel. Billig er den også, men så varer den jo bare i i ett år.

Drømmen er selvfølgelig en agenda fra Hermes, men det kommer nok aldri til å skje :)

Mari sa...

En veldig stilren og lekker variant for oss litterære, er Hemingways favoritt, Moleskine. Da kan du jo ha en matchende notisbok i veska også.

Populære innlegg