mandag, januar 29, 2007

Dagens sko


Dagens sko er fra Anthropologie. Jeg vet ikke helt hva slags antrekk som passer best, men jeg får assosiasjoner til ballet i bøkene om Madicken. Eller selskap i Anne fra Bjørkely. Tror det må være sko å danse i, i allefall. Jeg synes de er veldig fine!

8 kommentarer:

Anonym sa...

klær fra Noa Noa... som forøvrig er min yndlingsbutikk.. hva syns dere andre om den egentlig?

Anonym sa...

Synes klær fra Noa Noa er kjempefint, spesielt på de som får til den romantiske og søte stilen. Selv er jeg nok litt for barsk og glad i enkle svarte klær, men kunne mange ganger ønske jeg også var søt og romantisk :)

Anonym sa...

Jeg elsker å kikke i Noa Noa butikkene, men har kun et par hansker derfra selv. Det blir for søtt på meg :\ Men hadde jeg hatt en datter, da skulle jeg dresset henne opp i søte kjoler derfra :)

Mari sa...

Jeg er ikke så glad i Noa Noa, for sukkersött for meg. Men det er jo forskjellig fra person til person hva de kler og liker. Ja til forskjeller og ulikheter!

Anonym sa...

De skoa er kjempesøte! De har nesten helt makne på Bianco:) For oss som ikke har så vanvittig mye penger... Veldig fine de også:)

Søte nå til sommeren med et fint skjørt til, og en søt sommerveske!

Strekker sa...

Helt mal apropos, jeg har et par sko av denne typen - i svart, semsket skinn. De er i str. 37, og er brukt to ganger (litt for smale - men de var så fine, og så billige, så billige på salg... Hadde håpet jeg kunne gå dem ut! ;) )

Dersom Glamourbibliotekaren har yndige, små føtter, og plass til et par sko til, er det bare å sende en e-post til strekker-krøllalfa-strekke.net. Hos deg vil de få et utmerket hjem (og ja, det ER sko å danse i. Veldig behagelige - hadde de ikke vært en halv centimeter for smale...)

Glamourbibliotekaren sa...

Åh, det var pent tenkt! Nå har jeg nok dessverre ikke liten nok fot.. men takk allikevel!!

Strekker sa...

Da er vi to! Og Fretex kan nok hjelpe dem med å finne et godt hjem. Så får vi håpe den fremtidige eieren liker å danse!

Populære innlegg