fredag, januar 19, 2007

Filmweekend


Flere perler i helga, men dessverre går noen av dem samtidig:

Lørdag går "Stikket" med Robert Redford og Paul Newman på NRK1. En time senere begynner "Manhattan Murder Mystery" av og med Woody Allen og Diane Keaton på Tv3. Søndag formiddag går tåreperseren "The way we were" med Barbra Streisand og Robert Redford på Tv3... og et par timer senere begynner Casablanca på NRK2.

Thank God for TiVo.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm.TiVo er et klassisk SATC uttrykk - men hva er det egentlig? Er det digital tv med opptaksmulighet eller er det dvd-spiller med opptaktsmulighet...?

Glamourbibliotekaren sa...

TiVo er en harddisk-opptaker (med dvdspiller). DEILIG å slippe å tenke på om man har ledige VHSbånd før man skal ta opp noe! :) Og man kan ta opp mens man ser noe annet man har tatt opp, eller stanse direkteprogrammer og begynne å se dem fem minutter etter de har startet, f.eks. hvis man må koke seg litt te først.

Anonym sa...

"your girl is lovely hubbel..." søt film!

Glamourbibliotekaren sa...

Can it be that it was all so simple then.....

Anonym sa...

Har begynt å like gamle filmer i det siste. Her om dagen gikk breakfast at Tiffanys på tven. Fikk nesten med meg hele filmen før jeg sovnet. Nydelig film. Tilogmed samboeren falt for den. Og han er absolutt ikke en fyr som liker gamle romantiske filmer.

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Breakfast at Tiffany's er jo Glamourbibliotekarens film #1 - i den grad at kjæresten min, helt overraskende, fridde til meg utenfor Tiffany's mens jeg var utkledd som Audrey med en Danish (wienerbrød) og en kaffe i hånden... Og min forlovelsesring er derfra - alt dette har jeg egentlig nevnt til det kjedsommelige her i bloggen, hehe. Men den filmen er helt spesiell! Den er "mitt New York i et nøtteskall", den fanger akkurat det jeg liker best med New York :) Jeg så litt av den på tv den kvelden jeg også, veldig koselig at de sender den i blant til glede for nye fans! :)

Anonym sa...

Jeg fikk i det minste med meg The way we were! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Var ikke Barbra gullig i den filmen? :)

Populære innlegg