torsdag, januar 25, 2007

Finn stilen: Peiskos


Ingenting er bedre enn å slå seg ned foran en ovn eller en peis etter en lang og slitsom dag på jobb, og særlig nå når det er så kaldt ute. Vintermys i myk pysjamasbukse i flanell fra Old Navy, grå tanktop fra Calvin Klein, lilla hoodie fra Juicy Couture, sauepelstøfler fra Shepherd (jeg har slike, veldig gode og varme), leppepomade fra Kiehl's, fint smykke fra Madebyme, mummikopp fra Arabia (full av te, naturligvis), Feu de Bois-duftlys (Firewood) fra Diptyque, og Jane Austens samlede verker. Come on baby light your fire(place)!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg elsker det! Så utrolig meg, bortsett fra det at jeg ikke har peis og liker å drikke te fra mine store Dunoon kopper :) Minner meg på at det er på tide å bytte ut pysjamasbuksa fra Calvin Klein, den er litt vel slitt nå. Kanskje denne vil være tingen... :)

Anonym sa...

Min kjære mummi-på-jobb-kopp! Vi fyrer og fyrer og kryper under pleddene her i provinsen.

Grorudpalmen sa...

ÅÅåå, lengter hjem til peisen jeg ikke har, men Mumi-krusene har jeg flere av og nettopp dem har jeg drukket te av i det siste. Ble i alle fall motivert til å plukke frem komfortable plagg og lese noe super-romantisk, som for eksempel Austen, forresten, Austens samlede må jo være drømme-konfirmasjonspresang til alle fjortis-piker.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamingeniøren: Kult at det traff!

Siri og grorudpalmen: De koppene er så fine - det er så deilig å se de originale mummi-tegningene etter femten år med de ekle japanske kommersielle greiene som har gått i barnetv.

Anonym sa...

Nyyydelig... Har bare lyst til å gå hjem og legge meg på sofaen i pysjen - noe alle burde gjøre i januar.

Forresten; Hva med en første date-collage? Middag og drinker en fredags kveld? (Er ny-singel og må kaste meg utpå markedet igjen!)
Da skal man jo være tekkelig men litt sexy, samtidig som man er komfortabel og ikke må dra og trekke i plagg som sklir opp eller ned. Og kanskje skjule sin litt store rumpe littegrann?
På forhånd takk! :)

Grorudpalmen sa...

Ja, helt enig!
Og stemmene pluss musikken er altfor heseblesende og masete til å kunne matche Tove Jansons skjønne Mumi-univers. Barna mine har lest bøkene og sett den japanske animasjonen og de er fornøyde med begge deler. Datteren min var til og med forelsket i Snusmumriken i 2-3årsalderen, noe jeg egentlig godt kan forstå: den evige vandreren (wherever I lay my hat, that's my home), stilig hatt, musiker, uutgrunnelig og vakre og mystiske brune øyne...

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: God idé, skal notere meg det!

Grorudpalmen: I jula så jeg et klipp fra Mumi-dukkefilmene som gikk da vi var små - det var veldig koselig å se dem igjen. Montro om disse er å få tak i på dvd etterhvert?

Anonym sa...

..til den som ikke har peis, vil jeg opplyse om at "dvd med peis" FAKTISK kan sies å ha sin misjon. Det er noe med lyden som gjør at man nesten føler varmen... uansett bedre enn ikkeno for oss uten så mye som en fyrstikk å tenne opp!

Anonym sa...

Ååå, lykkefølelse. Koselig setting du gjenskaper:)

Anonym sa...

Jeg har en dvd-boks med de fantastiske gamle mummidukkeanimasjonsfilmene jeg husker fra jeg var barn, med den helt rette, mørke stemningen til Tove Jansson. Det er en tysk utgivelse som er kjøpt i Berlin, og fås bare på tysk og engelsk, men det passer bra hjemme hos meg, ettersom femåringen er halvt engelsk (og forelsket i Snusmumriken, såklart). De har den på amazon.de

Hilsen Filifjonkantropologen

Anonym sa...

Oi! Den pakken med Jane Austens samlede verker, er den å få tak i på nettbokhandel eller liknende? Jeg vil så gjerne ha tak i de bøkene samlet og pent innbundet!

Glamourbibliotekaren sa...

Peisdamen: Du har helt rett! Jeg skal finne fram min i aften (og den fikk jeg jo forøvrig av deg!)

Anniken: Thanks! :)

Filifjonkantropologen: Godt å vite at det finnes!

Kristin: De finnes sikkert, jeg bare husker ikke hvor jeg fant bildet.. selv har jeg alle innbundet i EN tjukk bok, men det er egentlig litt slitsomt. Altfor stor å ha i veska. Skal lete videre.

Anonym sa...

Jeg fant Austens samlede, veldig fint innbundet, hos bokhandleren Foyles da jeg var i London i høst. De har nettbutikk, så du kan jo sjekke om de sender til Norge.

Glamourbibliotekaren sa...

Anette: Bra tips, takk! Var det denne? Det ser ut til at de sender til Norge!

Anonym sa...

var de jeg tenkte på ja.. tror de har noen som er litt større også, og i skinninnbinding, men de kommer ikke i boks.

Anonym sa...

Mummikopp! Den har jeg ikke sett før!

Vi har mange både hos pappa og hos mamma.

Populære innlegg