fredag, januar 12, 2007

Glamorøs fredag


God morgen!
Endelig er det kaldt nok til å bruke min fine vinterkåpe! Jeg har delvis blitt bitt av skjerf-basillen, og i dag stiller jeg i et turkisblått paisleymønstret silkeskjerf, matchende øyenmakeup, Givenchy-øredobber fra NYC og L'Artisans vakre parfyme Voleur de Roses. Jammen er det ikke lønningsfredag - hvilket betyr kake på Pascal. Og senere i aften er det tid for vernissage.
God fredag alle sammen!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Årets förste glamouröse fredag for min del! Jeg har röd vinterkåpe og höye stövler med lav häl. Under dette har jeg et svart silke-aktig skjört med hvitt og turkist mönster, en tynn hvit bomullströye og en svart cardigan i merinoull. Og et kjede fått av svigermor med blå og grönne perler, samt et hvitt hårbånd som holder styr på panneluggen.

Anonym sa...

Jag har neutrala mörkgrå och svarta kläder, en grå silkesscarf med grålila mjuka ränder, plommonfärgat läppglans och min nya kärlek, den underbara doften La Chasse aux Papillons från L'Artisan Parfumeur.

Anonym sa...

Å nei! Jeg glemte glamorøs fredag!:-( Herved lover jeg på tro og øre og ære å feire glamorøs mandag...

Anonym sa...

Jeg har også begynt med glamorøs fredag! Det er et herlig påfunn! Jeg har hatt trange jeans, mine brune støvletter med lav hel, kremhvit in wear ullgenser. Når jeg har vært ute har jeg hatt svart brunns bazar jakke og grå-blått skjerf. Tusen takk for inspirerende blogg!

Anonym sa...

Hvor faar man tak i turkisblått paisleymønstret silkeskjerf? Jeg elsker slike silkeskjerf, og turkis er en av favortittfargene. Jeg maa innroemme at jeg stort sett satser paa aa "snuble over" vakre silkeskjerf fremfor aa lete etter dem. Men jeg blir glad om du har tips til hvor man evt. kan finne dem.

Glamourbibliotekaren sa...

Seema: Jeg husker faktisk ikke hvor jeg fikk tak i mitt, det er lenge siden! Fine silkeskjerf.. hmm.. jeg vil tro litt finere butikker i varemagasin som Steen&Strøm burde ha noen. Jeg vet at NK i Stockholm har mange fine.. Ellers kan man bestille herfra, men det er ganske dyr frakt.

Anonym sa...

Takk for svar, kjaere Glamourbibliotekar. Jeg ser stort sett bare paisleymønstrede herreskjerf og ble inspirert til aa spoerre da jeg skjoente at du hadde et.
Skal sjekke ut nettsiden. Og fortsette aa vaere paa utkikk etter det naar jeg er rundt omkring.

Populære innlegg