onsdag, januar 31, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Festantrekk


Jeg har et glamourspørsmål, kan du hjelpe meg? I helga skal jeg i bursdag til en kompis, han har leid en bar for anledningen (kul bar med rocka image) og alle jeg kjenner skal dit, inkludert eks'en min og hans nye kjæreste, og en som jeg er kjempeinteressert i. Altså må jeg se helt hinsides bra ut! Det blir vanlig ut-på-byen-pynte-standard, men jeg har ikke anelse hva jeg skal ha på meg. Har et par elegante svarte støvletter som har spiss tå og stilletthæl som jeg skal ha på, svart silkeveske med sølvkjetting til stropp, og vil ha skjørt eller kjole. Har litt komplekser for rompa og "håndtakene" på sidene som må tas med i beregningen for at jeg skal føle meg vel. Har langt lyst hår, og kan ha det både slett, bølgete og naturlig krøllete. Jeg vil være glamorøs, sexy, stilig, kul og elegant! Har du kanskje lyst å lage en liten collage.....? Gratulerer med jubileet forresten! Jeg er en av de trofaste som er innom nesten daglig :-)

Hei og takk!
Hvis du vil være elegant, glamorøs og selvsikker, og samtidig bekymringsløs for rompe og sideflesk, gå for svart i bunnen og litt farge på tilbehør. Et svart skjørt og en svart utringet camisole-topp slår aldri feil - det er tidløst og stilig. Så kan du f.eks. ha en cardigan eller jakke utenpå i en annen farge (som kan kastes når du føler deg varm i trøya), som igjen kan matche et smykke med litt størrelse. Dette rosa smykket på bildet er forøvrig fra Accessorize. Når det gjelder håret, tror jeg en casual updo er det fineste - det løser opp inntrykket litt. Dessuten er det feminint. La håret være krøllete, og fest det med masse små hårspenner.
Og husk endelig leppestift! Gjerne en ny for anledningen. Chanels Rouge Allure #18 "Sexy", for eksempel.

Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren

p.s. skjørtet på bildet er fra Tahari, toppen fra Iisli, cardiganen fra Autumn Cashmere, og de er bare tenkt som eksempler.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære anonyme innskriver: Er så spent på hvordan det gikk med den spennende mannen! Kan du ikke skrive litt om effekten din glamorøse fremtoning hadde på ham?

Anonym sa...

Hei!
Det var en meget vellykket kveld! Vi har jo flørtet litt før, men det var først nå på lørdag at vi virkelig klikket! Jeg så at han kikket på meg flere ganger før han endelig kom bort til meg. Vi skravlet sammen hele kvelden, og vi tok taxi hjem sammen, dvs. han tok den videre hjem til seg etter litt godnatt-kyssing :-) Fikk sms hos han i dag, og vi skal spise middag sammen på fredag, jippi!

Man har jo ofte draget når man føler seg vel, og det gjorde jeg definitivt med sideflesket og rompa trygt innpakket i et fint svart skjørt omtrent helt likt det på bildet, sort topp á la den på bildet, og en lyseblå cardigan med paljett-detaljer, og sorte støvletter og øredobber med lyseblå stener.

Glamourhjelpen gjorde susen, eks'en min kom stadig bort og ga komplementer, og det samme gjorde spennende nye mannen :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Så spennende! Å føle seg vel er alfa og omega, da stråler man! :) Bra å høre at det funket.

hilsen glamourgifteknivbibliotekaren.

Anonym sa...

va fint halsband! jag såg ett nästan likadant smycke hos
Zoul Lady - www.zoullady.se

Populære innlegg