onsdag, januar 31, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Te?


Takk for en fantastisk blogg! Har du noen tips om hvor man kan kjøpe god te i Oslo? Og kanskje noen tips om tetyper som er verdt å forsøke?
Mari

Hei!
Hvis du vil ha eksklusiv te, kan du jo prøve Palais des Thes som ligger i Vibesgate på Majorstua. Ellers liker jeg helt vanlige te-butikker der du kan kjøpe te i løs vekt. Jeg drikker mye te fra dagligvarebutikkene også. Favorittene mine fra Twinings er Earl Grey, solbær, Earl Green og grønn te med eple. Lipton-favoritter er Yellow Label og den hvite teen som kommer i slike pyramideposer. Her er en annen type jeg liker godt. Ellers har jeg sett at noen helsekostbutikker har begynt å selge det svenske merket Friggs, som har kjempegode teer - bl.a. grønn te med ingefær og sitron, grønn te med vanilje, og en som heter Earl Red som jeg ikke kunne finne på websiden deres.

Jeg gjentar visst meg selv. Gang på gang.

Håper du finner noen du liker!

mvh
Glamourbibliotekaren.

5 kommentarer:

Anonym sa...

er det ein jasper conran kopp? nydeleg!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det er Jasper! :)

Anonym sa...

Black Cat i Grensen har nydelig te, som denne bibliotekaren passer på å hamstre ved ethvert Oslobesøk. Favoritten er China Melange

Anonym sa...

Kan anbefale http://www.tetid.no/. Superrask levering rett i postkassa. Nyedlige, ferske teer. Unn deg en varm kopp "Vintersjokolade" en kveld du føler for sofa og pledd!

Anonym sa...

Eller Tea-Time i Frognerveien

Populære innlegg