tirsdag, januar 30, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Mat og drikke

Hei,
that´s me again! Så hyggelig å lese bloggen din hver dag! I dag hadde jeg en koselig prat med to kollegaer om hva en
(glamour)bibliotekar spiser eller drikker på jobb ... jeg må tilstå at vi var på å spise oss mett på maki med avocado siden det finnes en kjempegod japansk restaurant (med take-away) i nærheten av biblioteket :-)
Hva anbefales glamourbibliotekaren hvis man er sulten på jobb? Eller er det desto bedre å forberede et lekkerbisken allerede hjemme?
Jeg er ganske nysgjerrig etter hva dere nyter på jobb!
Vel bekomme og hilsen fra Østerrike
M.



Hei!
Ja, hva er egentlig passende mat for en glamourbibliotekar? Det ideelle hadde vært å ha fryseren full av delikatesser som man kunne ha med til lunch hver dag - men jeg er litt for lat... Min lunch består av to knekkebrød med hvitost og et eple. Ganske kjedelig i grunnen. Vi har en helt ok kantine på jobben, men det er ikke så mye jeg kan spise der ettersom jeg er vegetarianer. Til gjengjeld drikker jeg litervis av te hver dag, og ganske mye vann.
Hva spiser dere andre til lunsj?

mvh
Glamourbibliotekaren

3 kommentarer:

Anonym sa...

til lunsj - enten grøn salat med ost og egg eller diverse vegetar/linserettar tilberedt heime.. Ikkje så glamorøst men sunt og godt. Fortrinnsvis økologisk.

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar! Blogging er nytt for meg og jeg vet ikke om det er rom for innspill av denne typen. Dette er favorittbloggen min, og da jeg leste at du er veggis ble jeg litt trist. Glamor for meg handler blant annet om livsbejaelse, og det å kunne spise alle typer deilig mat.

Jeg mener ikke å være ekkel altså. Jeg spiser veldig gjerne vegetarmat, også.

Glamourbibliotekaren sa...

Guro: Haha, takk for omtanken, men for meg har kjøtt aldri noensinne vært synonymt med deilig mat - så jeg er svært fornøyd med å slippe å spise det! :)

Populære innlegg