fredag, januar 26, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Strømper

foto: fashion-era.com

Kjære Glamourbibliotekar,
Jeg skal på fin fest til helgen og har et lite problem. Jeg skal ha på meg en mørkebrun kjole litt gull som går til kneet, og til kjolen har jeg tenkt å ha gullsko. Jeg lurer derfor på hva slags farge på strømpene som passer best til dette antrekket?
Hilsen trofast leser


Hei!
Har skoene åpen tå, pass på at det er helt gjennomsiktige strømper uten søm/forsterket tå. Eventuelt at strømpene er så tykke at de ikke er gjennomsiktige i det hele tatt; det kommer også litt an på anledning. Tykkere strømper føles kanskje litt mer casual. Jeg har tenkt litt, og forhørt meg med mine strømpeglade venninner, og vi har blitt enige om at brune strømper kanskje er aller finest til dette antrekket - enten noen nøytrale som matcher hudfargen din, eller mørkebrune. Glem strømper av typen "suntan" som skal få leggene til å se brune ut... det blir sjelden fint. Eller hvis kjolen har innslag av andre farger kan du jo plukke opp disse ved å bruke strømper i de fargene. Hva med lilla, for å være litt frekk? Ellers burde svart gå an også. Det er mange muligheter. Håper du finner noen du liker!

mvh
Glamourbibliotekaren.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Og da benytter jeg anledningen til å spörre om Glamourbibliotekaren vet hvor man kan få kjöpt strömper/strömpebukser med sånn söm bak, som den til venstre på illustrasjoen? Jeg vil helst ikke ha sånne stay-ups med silikonkant, det blir ofte så klamt...

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg tror du bør henvende deg i et godt gammeldags undertøismagasin... Der har de nok sånt.

Anonym sa...

Utrolig nok har jeg sett sånne strømper med søm bak på enkelte Lindex-butikker (f.eks Oslo City) - tror de er av merket Ella M.

God fredag og takk for en fin blogg! :)

Populære innlegg