tirsdag, januar 09, 2007

Husker dere...

foto: hbo.com

...DENNE?? Eller DENNE?? Eller DENNE?? Ganske nøyaktig ett år siden. Da er det på tide å ta en ny runde. Starting now. Hvem er med?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har nylig foretatt opprydding i klesskapet mitt, og det var litt av en jobb!
Jag satte i gang, og kastet med hard hånd!
Jeg er litt sånn samlertype, som har spart på en del plagg i mange år uten å bruke dem. Det er maaange som sparer på klær av disse grunnene:

- De kanskje blir på moten igjen, eller
- Kanskje jeg blir så tynn som jeg var for fire år siden igjen.

Saken er jo den at OM samme stil blir in igjen, så blir jo ikke plaggene helt like, det er jo gjerne kommet et kulere snitt, finere detaljer osv.

Og om jeg noen gang skulle bli like tynn som den gangen for fire år siden, så er det jo ikke sikkert at de tingene jeg har spart på er på moten.
Og ikke minst - hvis man først er så flink at man klarer å slanke seg 2-3 buksestørrelser, skal man ikke belønne seg selv med NYE lekre klær, i stedet for å ta på seg noen gamle greier?

Jeg sier ikke at man skal kaste alt. Jeg har flere gullkorn i klesskapet som jeg aaaaldri kommer til å kaste, selv om jeg er for småfeit, eller moten for annerledes, til å ha dem på. Dette er plagg som jeg føler meg fantastisk i, plagg som skjuler det jeg ikke liker og fremhever det jeg liker, vakre kåper og kjoler som er tidløse, bukser jeg får fabelaktig rumpe i osv.
Jeg føler meg i allefall som et nytt mote-menneske etter å ha kastet alt jeg innerst inne vet at jeg ikke blir å bruke. :-)

Anonym sa...

I år behöver jag koncentrera mig på underhåll av det jag har: handtvätta några stickade tröjor och scarves, sy upp några släpande kjolfållar osv. Sedan kommer jag att behöva att leta fram *alla* mina stickade tröjor och organisera dem bättre i skåpet! Förra vintern, och hittills denna vintern, har jag bara använt de fem översta om och om igen. Jag som har så många fina! Så jag måste fundera på hur jag behöver gå till väga i år.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ja, det føles veldig rensende for sjelen å rydde skapet på den måten! Den største utfordringen, etter å ha vært gjennom en sånn prosess, er å huske å ikke fylle opp skapene med masse nye greier som man aldri kommer til å bruke.

JennyB: God idé; jeg har en del plagg som burde håndvaskes jeg også.. men det er så kjedelig.. men det må jo gjøres.

Anonym sa...

Min förste tanke var: SÅKLART jeg husker Carries skap, hva var det med det?

ja, skap ja. Det er på "dytteklärhardtinnogforsökeålukkedörafort"-nivået nå, så det er på tide!

Populære innlegg