torsdag, januar 18, 2007

Move that beautiful body!


Hvordan går det med treningen etter julens late dager, kjære lesere? Daglig mosjon gir røde roser i kinnene og en frisk teint! Og hva er mer naturlig glamorøst enn det? Glamourbibliotekaren oppfordrer alle til å gå til jobb og skole istedet for å ta buss, gjør yoga i ti minutter hver morgen, eller meld deg på dansekurs sammen med en venninne. Kom deg opp av sofaen i blant og shake that booty!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jeg slenger meg på...går til og fra universitetet, har lyst og prøve yoga om morgenen, og når du sier 10 min høres jo det ganske overkommelig ut, så det må prøves:)

Anonym sa...

Jeg har investert i personlig trener som pisker meg tre ganger i uka. Merker stor forskjell, og man sluntrer ikke unna når man har en avtale med han!
Går i tillegg på jobb i stedet for å kjøre (bortsett fra fredager når det er påkrevd med skjørt på jobb) og kjenner gløden komme sigende allerede!

Anonym sa...

går også til/fra jobb og trener pilates.. og skal snart begynne med ashtanga yoga i tillegg.. snart er våren her!

Glamourbibliotekaren sa...

Sounds wonderful! Selv har jeg styrketrent meg halv-invalid i helgen; ikke spesielt glamorøst.

Anonym sa...

Anbefaler å trene samtidig som man er ute i frisk luft :) Vel derfor slå et slag for gode gammeldagse langrennsski. Helt ubeskrivelig fantastisk :)

Populære innlegg