fredag, januar 19, 2007

Glamorøs fredag


Ah! Fredag! Herlig start på dagen med deilig frokost, Morgenbladet og Bachs franske suiter på radioen, etterfulgt av frisk spasertur til jobb med fin musikk på øret. Kasjmirtrøya fra Maisy Bloom er på, og leppene er røde som bringebær. Parfyme: Passage d'Enfer. Denne dagen må bli bra!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig fredag ja, og jeg forsøker meg på en liten glamorøs en :) Håret satt pent opp i hestehale, litt ekstra sminke og farge i kinnene, lys rosa farge på leppene og min nye favoritt Versus Time for Pleasure bak ørene.

Mørk blå enkel dongeribukse, hvit hullstrikket tynn ullgenser fra Bruuns Bazaar og blå ulljakke/kåpe fra samme merke når jeg er utendørs.

Føler meg fin og snart skal solbollene serveres her på jobb, høres kanskje litt rart ut, men på søndag er det soldagen og det feirer vi med solboller (berlinerboller) og kakao her i Tromsø :)

Anonym sa...

Jag är tyvärr inte så glamouröst klädd idag, men har åtminstone snygg makeup. Bra det, för jag skall snart fotografers för bilder som skall hängas upp på väggen på jobbet, hjälp! Sedan började jag dagen med att få benen vaxade, så under byxbenen är jag slät och fin, om än prickig i huden ett tag till. I eftermiddag skall jag på styrketräningspass, och kvällen avslutas framför TV:n med ett litet glas sherry.

Anonym sa...

Det glamoröse jeg ville ha på meg funket dårlig med minusgradene utenfor, så det ble en halvglamorös fredag. Tighte jeans med lang svart ullgenser og svarte stövler. For å piffe opp litt har jeg satt opp håret med to stoffliljer bak öret og en brosje som ser ut som en flue med glitrende stener. I kveld skal jeg se Pippi Langströmpe som ballett med Georg Riedels og Stefan Nilssons (herr Nilsson ;) )fantastiske musikk på operaen http://www.operan.se/templates/ShowDetails.aspx?id=78&showid=460 .

Grorudpalmen sa...

oAh, deilige fredag! For første gang på lange tider, har jeg i min høygravide tilstand fått rimelig bra med søvn hele tre netter på rad og det hever velværet og glamourfølelsen dramatisk! derfor ble jeg inspirert da jeg møtte mitt eget blikk i speilet idag - ansiktet mitt hadde liksom glattet seg ut igjen.

Har på meg ribbestrikket sort høyhalset kjole som fremhever den gravide magen, sorte støvletter, høy hestehale, diskret smokey øyensminke og leppene er farget med Stilas bringebærfargede Sonya (relativt fersk bursdagsgave fra Glamourbibliotekaren, som min 4årige datter elsker like høyt som meg - eh, altså, vi elsker både Glamourbibliotekaren og Sonya :) ).

Etter jobb bærer det mot Ullevålsveien og la Lina, der de kveinnelige ekspeditrisene alle har røntgenblikk og umiddelbart vet hviklen BH-størrelse man har og hvilken man vil komme til å ha i amme-perioden! Alle gravide i Oslo og omegn bør kjøpe amme-bh her. Og etter det, skal jeg etter påbud fra Glamourbibliotekaren kjøpe med meg kake fra Pascal - O, lykke!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg synes dere høres svært glamorøse ut, alle sammen! :)

Grorudpalmen: Good for you! Kake!

Populære innlegg