fredag, januar 19, 2007

Glamorøs fredag


Ah! Fredag! Herlig start på dagen med deilig frokost, Morgenbladet og Bachs franske suiter på radioen, etterfulgt av frisk spasertur til jobb med fin musikk på øret. Kasjmirtrøya fra Maisy Bloom er på, og leppene er røde som bringebær. Parfyme: Passage d'Enfer. Denne dagen må bli bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Endelig fredag ja, og jeg forsøker meg på en liten glamorøs en :) Håret satt pent opp i hestehale, litt ekstra sminke og farge i kinnene, lys rosa farge på leppene og min nye favoritt Versus Time for Pleasure bak ørene.

Mørk blå enkel dongeribukse, hvit hullstrikket tynn ullgenser fra Bruuns Bazaar og blå ulljakke/kåpe fra samme merke når jeg er utendørs.

Føler meg fin og snart skal solbollene serveres her på jobb, høres kanskje litt rart ut, men på søndag er det soldagen og det feirer vi med solboller (berlinerboller) og kakao her i Tromsø :)

Anonym sa...

Jag är tyvärr inte så glamouröst klädd idag, men har åtminstone snygg makeup. Bra det, för jag skall snart fotografers för bilder som skall hängas upp på väggen på jobbet, hjälp! Sedan började jag dagen med att få benen vaxade, så under byxbenen är jag slät och fin, om än prickig i huden ett tag till. I eftermiddag skall jag på styrketräningspass, och kvällen avslutas framför TV:n med ett litet glas sherry.

Anonym sa...

Det glamoröse jeg ville ha på meg funket dårlig med minusgradene utenfor, så det ble en halvglamorös fredag. Tighte jeans med lang svart ullgenser og svarte stövler. For å piffe opp litt har jeg satt opp håret med to stoffliljer bak öret og en brosje som ser ut som en flue med glitrende stener. I kveld skal jeg se Pippi Langströmpe som ballett med Georg Riedels og Stefan Nilssons (herr Nilsson ;) )fantastiske musikk på operaen http://www.operan.se/templates/ShowDetails.aspx?id=78&showid=460 .

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg synes dere høres svært glamorøse ut, alle sammen! :)

Grorudpalmen: Good for you! Kake!

Populære innlegg