søndag, februar 04, 2007

The library is my runway

Se! Lacostes modeller har bøker under armen! Det er helt klart en bibliotekar-/nerdeoppsving i motebildet nå; og da mener jeg ikke bare den klassiske bibliotekaren med håret i knute og alt det der, men en slags androgyn studentaktig bokorm med briller - og jeg ønsker det absolutt velkommen!

bilder fra elle.com

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Glamourøse medbibliotekar!

Takk for en super blogg!

I og med at morsdag står for døren... lurer jeg på om du har noen tips til gaver man kan gi mor. Ting har hun nok av, men det skader ikke med en liten glamourøs oppmerksomhet i anledning morsdagen. Det behøver ikke koste all verden, siden det er tanken som teller.

I tillegg lurer jeg på om du vet hvor jeg kan få tak i et sort sjal med roser på (ikke i silkelignende stoff), de er så vakre!

På forhånd tusen takk!
Nina

Anonym sa...

Jeg synes denne stilen er morsom. Og passer for smånerder i universitetssystemet som jeg...

Glamourbibliotekaren sa...

Anne: Nerder ruler! :)

Nina: Mener du slike russisk-aktige sjal? Det vet jeg faktisk ikke, kanskje noen av leserne vet? Når det gjelder morsdagsgaver, synes jeg det passer bra med litt luksuriøse ting som mødre ikke alltid unner seg selv - en fin bodylotion, skumbad, håndkremer med duft av rose.. hva med noe fra Crabtree&Evelyn? Eller rett og slett en god bok. Eller en varmeflaske. Eller et par myke sokker i kasjmir. Eller en stor og fin porselenstekopp fra Roy Kirkham. Eller et duftlys. Tenk hverdagsluksus!

Anonym sa...

Hei!

Tusen takk for tips! Jeg gjør meg klar for morsdagsshopping med et lettere hjerte.

Takk, takk, takk!

Nina

Populære innlegg