tirsdag, mars 13, 2007

Comme des Garcons Avignon


Comme des Garcons har åtte duftserier, i tillegg til noen enkeltstående parfymer. Serie 3 er Incense-serien, og der finnes min favoritt: Avignon, kjøpt i Paris i fjor høst etter ett års hyppig prøving og lengten... Den er mørk og mystisk og full av røkelse, og dufter som høymesse i en gotisk katedral. Denne er IKKE for dem som liker lette og friske parfymer... Jeg har sjelden vært borti noe lignende, bortsett fra Etros Messe de Minuit. Comme des Garcons-parfymene er morsomme å blande med lettere dufter, hvis man liker å leke mad scientist. Da kan man virkelig finne en helt unik duft som ingen andre har.

Noter:
Røkelse, vanilje, romersk kamille, patchouli, palisander, elemi, hibiskusfrø og cistus.

obs! Butikken Spazio i Skovveien har noen av disse parfymene - ikke veldig godt utvalg, men verdt en titt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Glambibl! Dette er om parfyme generelt... Hvor fort blir parfyme for gammel? Blir den noengang dårlig? Jeg eier bare to parfymer, men er en litt beskjeden bruker. Og hva gjør man når den ene av ens to parfymer er deilig når man har hatt den på en stund, men så sterk ved ny påføring at unger og mann og alle man kjenner holder på å svime av - selv ved ett sprøyt??

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Parfymer kan miste duften eller bli dårlig, men jeg har så å si aldri opplevd det med mine. Oppbevar dem mørkt og evt. kaldt, så holder de lenger.

Hvis en parfyme er for sterk ved bare én spray, kan du spraye rett opp i luften og danse deg gjennom parfymeregnet som kommer.. da blir det fordelt jevnt, du får litt i håret, og den blir ikke så påtrengende som når du sprayer rett på huden. Nå er jeg nysgjerrig: Hvilken parfyme er det snakk om? :)

Anonym sa...

Nahema/Guerlain - som husbonden syntes jeg duftet så deilig av da jeg kom hjem fra testing på Glasmagasinet i høst, så jeg fikk den i julegave. Nå tenker jeg at jeg må ha testet en gammel flaske, eller det var en edt, ikke en edp som jeg fikk - eller kanskje det var en annen parfyme!? Uansett - tester om parfymeregn ikke får familien til å nyse ;-). Takk for svar!

Anonym sa...

dette høyres ut som parfymen for meg! Har leita etter noko som lukter a la feu de bois (diptyque), det næraste eg kom var ei myrra/sandaltre aktig romparfyme frå Jo Malone. Har dei denne på spazio (for øvrig ein av mine favorittbutikkar i oslo)?

Glamourbibliotekaren sa...

De har ikke hatt den på Spazio når jeg har vært innom i allefall. Forresten burde du sjekke ut Konzept HP i Frederik Stangsgate, der har de noen Diptyqueparfymer.

Populære innlegg