onsdag, mars 07, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Oppbevaring av støvletter


Kjære glamourbibliotekar!

Vi har akkurat fått nytt stort garderobeskap (4 m PAX m alu/glasskyvedører), og det er kjempedeilig! Nytt skap og nye muligheter til å få litt mer orden på det som er inni også. Det jeg lurer på nå er: Hvordan lagre støvletter best mulig? På IKEA har jeg sett sett sånne bøyler til å ha i småsko for at de skal beholde formen. Men hva med noe som man setter nedi støvlettskaftet så det holder seg fint? Hvor får man kjøpt noe slikt uten å blakke seg totalt?
Guro


Hei!
Gratulerer med nytt skap, det høres herlig ut!
Jeg har sett slike "oppstivere" for støvletter hjemme hos folk, men jeg kan ikke huske å ha sett det i butikker. Jeg vet ikke engang hva de kalles.. Men det finnes jo garantert! Jeg vil tro det smarteste er å spørre i en ordentlig skobutikk (ikke nødvendigvis i billigkjedene) - kanskje selger de der, eller de vet muligens hvor man får tak i det. Støvletters popularitet har jo vokst voldsomt de siste ti årene, så jeg vil tro dette er et ganske vanlig spørsmål.
Hvis noen lesere har sett noen, si ifra!

mvh
Glamourbibliotekaren.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Här kanske?

http://www.have2have.se/product.asp?product=1749&sub=122&page=1

Anonym sa...

Kjempefine sider du har laget! Jeg oppdaget bloggen din tilfeldigvis ved et søk for noen uker siden, og har tråklet gjennom de fleste innleggene siden da: sååå mange gode ideer og inspirasjon:) Har store planer om en Aksjon Garderobeskap i weekenden; gleder meg helt til å gå i gang!

Men så tilbake til støvlettene. Jeg har dessverre ingen gode tips vedrørende hvor mer fancy avstivere kan kjøpes. Men et godt husmortriks er å pent rulle sammen sitt Vogue (eller velg et annet glossy magasin dersom de er for kjære) og plassere et eksemplar i hver støvlett.

Frøkna på Haugen sa...

Ja, lurer også veldig på hvor jeg kan få tak i sånne oppstivere, men hva med sånne plastdingser som ofte følger med støvlettene når man kjøper de? Kanskje det kan være en ide å lage sånne selv?

Forøvrig var de avbildede støvlettene nydelige, med passe hæl og fin farge. Hvor kan jeg få tak i sånne, noen tips?

Anonym sa...

De har avstivere til støvletter på Bianco!

Anonym sa...

Eit veldig godt tips som eg brukar på støvlettane mine er å anten bruke 'ballar'av samankrølla avispapir og putte nedi. Mine har holdt veldig godt på forma på denne måten.

Anonym sa...

De har støvlettavstivere på Grændsen sko her i Oslo (jeg kjøpte mine på filialen i Byporten, men de har sikkert i den store butikken også). Dog i plast, så de er ikke utpreget pene... Men gode, det er de! Evt kan man prøve skomakere (Dagestad på Bislett, for eksempel), kanskje Lille Vinkel eller Sko-Hagen i Bogstadveien.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle tips!! Genialt! Selv falt jeg litt for varianten med sammenrullet Vogue... :)

Anonym sa...

Og hvor kan man få tak i de fantastiske, lekre støvelettene som er avbildet. Jeg falt pladask! Kan du hjelpe meg med det, kjære glamorbibliotekar?

Anonym sa...

Men støvlettene på bildet??? Hvor får man tak i de???

Glamourbibliotekaren sa...

Who am I, the yellow pages?? :-D

Jeg aner ikke hvor man får tak i disse støvlene; jeg brukte et ganske tilfeldig illustrasjonsbilde.. noen andre som vet?

Anonym sa...

Jeg har kjøpt støvlestivere i den lille skobutikken bak Vika kino. De har faktisk i flere farger. Butikken heter Skomaker'n, og du finner den her på gulesider:

http://kart.gulesider.no/kart/map.c?id=c_Z00225HY

Det er foresten en fin butikk, de har masse pene sko i forskjellige farger og materialer.

Nanne sa...

Hei glamourinner! Støvlettene er Laura Clement hos LaRedoute og fås på postordre til en drøy 1000-lapp.

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, var det DER jeg fant dem!? Takk!! Ok jenter, postordre it is.

elx sa...

Om man ikke har skomaker eller velassortert skoforretning for hånden så kan jeg anbefale støvelavstiverne man får kjøpt i rideutstyrsforretninger.
Der har de gjerne billige og brukbare i plast, men også mer eksklusive og fine i tre.

Takk for en interessant, og ikke minst, estetisk og flott blogg.

Anonym sa...

Jeg har sett en av venninnene mine putte halvannenliters brusflasker opp ned inni sine støvletter. Selv er jeg for sløv til å ha prøvd ut trikset...

elisabeth sa...

Et annet tips for gjerrigknarker: Tomme brusflasker. Sett den opp ned nedi støvletten, og vips :)

Glamourbibliotekaren sa...

Skobutikk, ridebutikk, tomflasker eller Vogue, altså. Jeg heller fremdeles til det siste alternativet :)

takk igjen, alle!

Populære innlegg